BagetPırlanta Yüzük

BagetPırlanta Yüzük
BagetPırlanta Yüzük

 

 

Kuşkusuz değerli taşlar arasında en çok tercih edileni ve özel günlerde en çok hediye edileni pırlantalardır. Kadınların pırlantanın en bilinen kesimleri ise; klasik kesim, yuvarlak kesim, zümrüt kesim, prenses kesim, royal kesim, yastık kesimi, radiant kesim, damla kesim, üçgen kesim vb. Olarak sayılabilir. Kadınların zevkine göre alınan bu pırlantalar arasında kuskusuz baget yüzüklerin yeri ayrıdır.

 

Baget kesim pırlantalarda; köşeli uzun dikdörtgen çubuk kesimi söz konusu olmaktadır. İnce uzun parmakların zarafetini daha da ortaya çıkaran ellerin güzelliğini arttıran ömürlük bir yüzüktür. Baget pırlanta yüzük modelleri diğer kesim tarzına göre daha farklı bir ambiyansa sahip olmaktadır. Özellikle yüzeyi düz çizgilerden oluşması sebebiyle prizmatik bir yansıma özelliğine sahiptir. Bu özelliği ile eşsiz ve ışıltılı bir görüntü oluşmasını sağlamaktadır.

 

BagetPırlantanın Farkı Nedir?

 

Baget kesim pırlantalar, özel kesim elmaslar olarak bilinir. Bu kesim, klasik bir yuvarlak kesim pırlantadan farklı bir güzellik sunar ve mükemmel bir netlik, değişik bir görünüm kazandırır. Baget pırlantalar, dikdörtgen şekilde bulunur ve bunların yüzleri düz çizgilerden oluştuğu için doğrusaldır. Bu kesimin uzun ve dar tarafları, aynaların görüntüsünü çağrıştırır ve parlaklıktan ziyade prizmatik bir yansıma üretir. İşte bu eşsiz kesime sahip baget pırlanta yüzük modellerini ve çok daha fazlasını https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk adresine tıklayarak hemen şimdi elde edebilirsiniz.

 

Bu haber toplam 1055 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT