Ayşe Aydemir meclis üyesi aday adayı oldu

Ayşe Aydemir meclis üyesi aday adayı oldu
Psikolog Ayşe Aydemir AK Parti’den meclis üyesi aday adayı oldu.
Psikolog Ayşe Aydemir, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. 29 yaşındaki Aydemir, siyasete girmesine Başbakan Erdoğan’ın, “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır” sözünün etkili olduğunu söyledi.

Neden aday adayı olduğuyla ilgili konuşan Ayşe Aydemir, “Toplumsal duyarlılığı ön planda tutan, gecesiyle gündüzüyle siyasi mücadele veren bir ailede büyüdüm. İnandığım dava uğruna gözünü bile kırpmadan varını yoğunu ortaya koyan Sayın Başbakanımızın yapmış olduğu hizmetleri ve vermiş olduğu siyasi mücadeleyi evde televizyon karşısında destek vermektense bende bir fiil siyasete atılarak mücadele içerisinde bulunup bu yolda devam etmek istedim. Birbirimizden mesulsünüz ilahı ikazı ile bende ne yapabilirim, nasıl yapabilirim arayışı içerisinde siyasal ve toplumsal olayları yakından takip eden, çözümü için kafa yoran bir yapıya sahibim. Daha fazlasını, daha iyisini nasıl yapabilirim derken ilk yerel seçimlerde meclis üyeliği görevine talip olarak, sahip olduğum bilgi birikim ve tüm enerjimi insanlığın hayrına sunmak istedim” dedi. 
Kendini geliştirmek dünya hayatında kendini yararlı kılmaktır. Öğrenme, insan hayatının ayrılmaz bir parçasıdır ve ancak öldüğümüz zaman öğrenme süreci biter. Bende kendimi öğrenmeye adamış bir birey olarak; bütün bilgimi birikimimi ülkem ve çevremle paylaşmam gerektiğini düşünerekten siyasete girmeye karar verdim.  
Sarıyer’in eğitim ve kültürel yapısını biliyorum. Bu yüzden bir eğitimci olarak ilk önce kendi ilçemden hizmete başlamak istiyorum. Bunun içinde bayanların ve gençlerin siyasette daha aktif olması gerektiğine inanıyorum. Sayın Başbakanımızın da biz gençleri siyasette aktif görevlerde görmek istediğinden dolayı meclis üyeliği görevine adayım” dedi.

ayseaydemiric2.jpg

Bu haber toplam 10445 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT