Ayber, Atalay'ın neyini kıskanıyor?

Ayber, Atalay'ın neyini kıskanıyor?
Sarıyer Belediye Meclisi’nin arka sıralarında yine ilginç bir sohbet yaşandı.

 

Mecliste konuşmalar devam ederken, AK Partili Halil Canarıkan, Hüseyin Coşgun’un ve CHP’li Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Adnan Ayber arasında yaşanan gizemli konuşmayı merak edip sorduk. AK Partililerden, “Adnan Hoca, Sevgi Atalay’ın makam aracını kıskanıyor. Bana neden aynı araç tahsis edilmiyor diye yakınıyor. Biz de onun sıkıntısını dinliyoruz. Hocam bir hayli dertli” cevabını aldık. Adnan Ayber ise AK Partililerin verdiği bu cevaba gülerek, “Öyle bir kıskançlığım yok” diye cevap verdi. 
 
Diğer belediye başkan yardımcıları makam aracı olarak 45 bin TL değerindeki ‘Fluence’ kullanırken, Sevgi Atalay’ın Renault’un en üst modeli olan 106 bin TL değerindeki ‘Latitude’u kullanması daha öncede tartışma konusu olmuştu.
 
O dönem belediyede yaşanılan rahatsızlığı gündeme getirmiş ve Atalay haberimize gönderdiği açıklamada, “Diğer araçta meydana gelen arızanın giderilememesi nedeniyle başka bir araç talep edilme zorunda kalınmıştır” demişti. Ancak aradan neredeyse 2 yıl geçti fakat başkan yardımcıları arasındaki bu çifte standart halen devam ediyor.

Hayat Sevgi Atalay’a güzel!

Bu haber toplam 6714 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum