Ayazağa’daki tapu protestosuna YALI’dan açıklama: ONLAR HALK DEĞİL!

Ayazağa’daki tapu protestosuna YALI’dan açıklama: ONLAR HALK DEĞİL!
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar Ayazağa’daki tapu eylemi ile ilgili Sözcü’ye konuştu. Protestocuları 'marjinal grup' olarak tanımladı.

Sarıyer’e bağlı Ayazağa’da yüzlerce kişi cumartesi günü mahalledeki tapu sorununa dikkat çekmek için sokağa çıkarak eylem yapmıştı. Ellerindeki Türk bayrakları ile Ayazağa Meydanı’nı dolduran kalabalık AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın İBB’de tapularını engellediğini iddia etmişti. Konuyla ilgili Sözcü’ye konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, çoğunluğunu başörtülü kadınların ve AK Parti mahalle teşkilatından kişilerin oluşturduğu Ayazağa’lılara; “O eylemde bulunan insanlar halktan değil. Tamamen marjinal grupların bir araya gelmesi” dedi.

Bayraktar; “Marjinal grupların bir araya gelmesi”

Tapu eylemi ile ilgili Sözcü’ye konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar,  “O eylemde bulunan insanlar halktan değil. Tamamen marjinal grupların bir araya gelmesi. Bu insanlar geçtiğimiz haftalarda açıkladığımız imar planına yönelik bunu söylüyorlar. Biz o planı çözüm için yaptık, onların derdi çözüm değil. Bu benim için polemik konusu bile değil. Biz burada işimizi yapıyoruz. Hepsi birer iftira.” dedi.

İşte Salih Bayraktar’ın marjinal dediği o eylemciler

AK Parti'nin kalesi Ayazağa'da Salih Bayraktar isyanı!

ayazaga-kck.jpg

ayazaga3-001.jpg

ayazaga5.jpg

AK Parti'nin kalesi Ayazağa'da Salih Bayraktar isyanı!

Bu haber toplam 5805 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT