Araç Kiralamak mı Yoksa Satın Almak mı Daha Karlı?

Araç Kiralamak mı Yoksa Satın Almak mı Daha Karlı?

Son yıllarda özellikle araç fiyatlarında uygulanan ÖTV ve KDV'lerin artış göstermesi, vatandaşların araçları satın almasını büyük ölçüde engelliyor. Buna alternatif olarak geliştirilen araç kiralama hizmetleri, vatandaşlara daha ekonomik şekilde araç ihtiyacını giderme fırsatı veriyor. Araç vergilerini, benzin fiyatlarını ve diğer masrafları işin içine kattığımız zaman; araç kiralama hizmetlerinin daha kazançlı olacağını net bir dille söyleyebiliriz. BuldumCar firması olarak sizlere en kaliteli araçlarımızı sunarak güvenilir bir araç kiralama hizmeti veriyoruz. Geniş araç portföyümüz, farklı hizmetlerimiz ve uygun fiyatlarımızla sizlere avantajlı bir kiralama fırsatı tanıyoruz.

Araç Kiralama Fiyatları

Şirketimiz bünyesinde ekonomik, orta ve lüks sınıflara ait araçlar bulunmaktadır. Her bütçeye hitap eden araçlarımız sayesinde, herkes rahatlıkla araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilir. İhtiyaç durumuna göre kiralamak isteyeceğiniz araçları hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Üstelik şirketimiz sizlerden hiçbir şekilde konum harcı da almayacaktır. Kiraladığınız araçlar sizlerin bulunduğu yere kadar getirilir ve bu hizmetten hiçbir şekilde ekstra ücret alınmaz.

Güvenilir Araç Kirama Hizmetleri

Araç kiralama hizmetlerinde firmaların araç durumları, hizmet kaliteleri ve personel yeterliliği son derece önemlidir. BuldumCar firması olarak bünyemizde bulunan araçlar maksimum 2 yaşında olmaktadır. Bu yaşı geçen araçlar doğrudan portföyden çıkartılır. Ayrıca tüm araçlar servis bakımlı olduğu için kiraladığınız araçlarda hiçbir şekilde teknik sorun yaşanmayacaktır. Üstelik arıza veya kaza gibi durumlar meydana gelirse, sizlere doğrudan yeni bir araç gönderilir. Bu işlem için ekstradan hiçbir ücreti talebi de yapılmaz. Bu bakımdan firmamıza güvenle başvurarak dilediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Firmamıza iletişim numaralarından ya da resmi web adresimizden ulaşarak tüm hizmetler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Araç Kiralama Ödeme İşlemleri

Firmamız tüm ödeme işlemlerinde müşterilerine büyük kolaylıklar yaratıyor. Araçları kiralarken dilerseniz bizzat bayilere gidebilir, dilerseniz de resmi web adresimiz üzerinden işlem yapabilirsiniz. Ödeme işlemlerini yaparken hem nakit hem de kredi kartı seçeneğini kullanma fırsatınız olacaktır. Söz konusu ödemeler doğrudan araçları teslim aldığınız zaman yapılır. Bu süreçte firmamıza herhangi bir depozit ödenmeniz de istenmez. Ayrıca rezervasyon işlemlerini yaparken de sizlerden herhangi bir ücret talep edilmez.

Araç Kiralama Rezervasyon

Kiralamak istediğiniz araçları önceden rezerve etmek istiyorsanız, resmi internet sitemiz üzerinden ya da iletişim numaralarımızdan işlem yapabilirsiniz. Masaüstü ya da mobil olarak www.buldumcar.com adresine girdiğiniz zaman üst kısımda rezervasyon alanı çıkacaktır. Burada arabanın alınacağı konum, tarih ve bırakılacağı konum gibi bilgileri girerek rezervasyon yapabilirsiniz. Rezerve işlemlerini yaparken arabanın doğrudan sizin bulunduğunuz konuma gelmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik bu işlem için hiçbir şekilde sizlerden konum harcı talep edilmez. Ayrıca yaptığınız rezervasyonlar hakkında yine internet sitemiz üzerinden daha sonradan düzenleme ve değişiklik yapabilirsiniz.

Bu haber toplam 2925 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum