Almanlar Sarıyer’e hayran kaldı

Almanlar Sarıyer’e hayran kaldı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaret eden Almanya Kuzey Ren Vestfalya Meclisi milletvekilleri, Sarıyer’e hayran kaldı.
Almanya Kuzey Ren Vestfalya Meclisi milletvekillerinin gerçekleştirdiği İstanbul gezisi kapsamında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaret etti. Alman konuklarına gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde gösteren Şükrü Genç, daha sonra Boğaz turu yatırdı. 
 

Almanları CHP’liler karşıladı

İlk etapta Sarıyer Belediyesi Başkanlığı’nı ziyaret eden heyeti burada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Milletvekilleri Melda Onur, Binnaz Toprak, Sedef Küçük, Sena Kaleli, Haluk Eyidoğan, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Başkan Yardımcıları karşıladı. Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’e geldikleri ve kendilerini ziyaret ettikleri için konuk parlamenterlere teşekkür ederken, Alman delegasyonu adına bir konuşma yapan Kuzey Ren Vestfalya Meclis Başkanı Carina Gödecke, gördükleri sıcak ilgi ve eşsiz misafirperverlikten ötürü teşekkür etti.
 
ic1-027.jpg
 

Konuklara önce hizmet sonra boğaz turu

Belediyede konuklarına çay ve Sarıyer Böreği ikram eden Başkan Genç, daha sonra Sarıyer’in genelinde yaptığı hizmetleri yerinde göstererek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Genç daha sonra misafirlerine boğaz turu yaptırdı. Alman misafirler Sarıyer Halk Dansları Topluluğu’nun sergilediği halk oyunları büyük bir hayranlıkla izledi. Eğlenceli geçen boğaz turunda Başkan Genç ve Alman konukların el ele tutuşup horon oynadı. Kokteylin ardından yemeğe geçildi.
 

Carina Gödecke: Sarıyer’de doğru politika ve dürüst siyasetle karşılaştık

Konuk heyet adına yemekte bir konuşma yapan Kuzey Ren Vestfalya Meclis Başkanı Carina Gödecke, zengin bir dostlukla, sevgiyle, açık yüreklilikle ve samimi duygularla karşılandıklarını söyleyerek başladığı konuşmasında, Sarıyer’de kısa zamanda edindikleri bilgiler neticesinde; doğru politika ve dürüst siyaset anlayışıyla karşılaştıklarını söyledi. Özellikle insan ve eğitim odaklı projelere yer verilmesinin burada bu işin doğru kişilerce yapıldığının en önemli kanıtı olduğunu sözlerine ekledi.  Program, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafıyla son buldu 
 

Bu haber toplam 3967 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum