Ali İhsan Özdemir adaylığını açıkladı

Ali İhsan Özdemir adaylığını açıkladı
6 Aralık’ta yapılacak olan CHP Sarıyer İlçe Kongresi’ne sayılı günler kalırken, parti tabanının desteğini alan Ali İhsan Özdemir adaylığını açıkladı.

İlçe binasındaki adaylık açıklamasında delegelerin desteğini isteyen Özdemir, partililere önemli mesajlar verdi. Özdemir, “CHP’nin 96 yıllık geleneklerine uygun, sevgiyle aidiyet duygusunun yeniden yaratılacağı bir ilçe örgütü tesisi etmek ve hemen bugünden, yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya başlamak için CHP ilçe başkanlığına adayım” dedi.

SEVGİYLE AİDİYET DUYGUSUNUN YENİDEN YARATILACAĞI BİR İLÇE ÖRGÜTÜ İÇİN
Özdemir açıklamasına; “Partimizin yerel iktidarının kalıcılığını ve sürekliliğini sağlamak için” diye başlayarak, “Üyesine tahammüllü, kimseyi ötekileştirmeyen, birleştirici ve demokrasiyi değişmez koşul alan, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle temsilcilikleri ile bir bütün olarak, CHP’nin 96 yıllık geleneklerine uygun, sevgiyle aidiyet duygusunun yeniden yaratılacağı bir ilçe örgütü tesisi etmek ve hemen bugünden, yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya başlamak için CHP ilçe başkanlığına adayım” dedi.

ali_ihsan_ozdemir_sariyer_ic1.jpgPARTİ İÇİ DEMOKRASİYİ ETKİNLEŞTİRECEK BİR ÖRGÜT İÇİN
13 yıldır AKP eliyle yaratılan, rant paylaşımında sınır tanımayan ‘kalabalıkların iktidarı’ ile mücadelede üniter devlet yapısından taviz vermeyerek, yurtta barış cihanda barış ilkesiyle Milli Misak’dan ısrarla bahsedilmelidir. Kuşkusuz, özgürlükçü ancak laiklikten feragat etmeden, emeğin kutsallığını unutmadan yaratılmaya çalışılan yozlaşmaya şiddetle karşı çıkılmalıdır.

Parti içi demokrasinin mahalle temsilcileri ve mahalle delegelerinden başlatılarak partinin üst kademelerine kadar etkinleştirilmesi için mücadele edecek bir ilçe örgütü kuracağız.

GENÇ KADROLARIN YETİŞMESİ İÇİN ÖNDERLİK EDECEĞİZ
Üye hukukunun tüm partilerimiz tarafından anlaşılmasını sağlayarak kardeşlik ve yoldaşlık duygularının pekiştirilmesinin en güzel örneklerini CHP Sarıyer ilçesinde gerçekleştireceğiz.
Gençlerin parti kademelerinde, yönetim erklerinde gerçekten üretken olacağı aynı zamanda deneyim kazanacağı fırsatları yaratarak, yeni, genç, dinamik ve nitelikli kadroların oluşturulmasına CHP Sarıyer ilçesi olarak önderlik edeceğiz.

Kadın kollarımızı, partimizin değişmez cansiperane mücadele eden kadın üyelerimizi, edilgen bir yapıda parti çalışmalarında sadece broşür dağıtmaktan çıkarıp, parti organizasyonları ve yönetiminde ortak akılla katkıda bulunacak şekilde katılımcı bir yapıda emeklerini ve çabalarını başarıya ulaştıracağız.

Partimizin çalışmalarında siyaset üretimine katkıda bulunacak danışma kurulu ve komisyonları işlevsel hale getirerek, nitelikli ve yetenekli partililerimizin parti içerisinde temsilinin önünü Sarıyer’den başlayarak açacak, İstanbul ve Genel Merkez’e kadar ulaştıracağız.

ali_ihsan_ozdemir_sariyer_ic2.jpgKATILIMCI, ŞEFFAF VE HESAP VEREN BİR ÖRGÜT ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ 
Teknolojiyi ve modern iletişim tekniklerini kullanarak parti programını ve ilkelerini yeni projelerde geliştirerek geniş kitlelere ulaştıracağız.  
CHP’nin Sarıyer’deki yerel iktidarının kalıcı ve sürdürülebilir olmasını sağlamak adına sosyal demokrat belediyeciliğin ürettiği hizmetleri parti örgütümüzün önderliğinde, Sarıyer’de girilmedik hiçbir ev, ulaşılamayan hiçbir seçmen kalmayana kadar Sarıyer halkına anlatmak, ulaştırmak değişmez ilkemiz ve uğraşımız olacaktır. CHP Sarıyer, katılımcı, şeffaf, hesap verebilen bir örgüt anlayışının hep birlikte nasıl yapılabileceğinin örneğini tüm Türkiye’ye gösterecektir.

KONGREMİZ MERKEZİ İKTİDAR YOLCULUĞUNUN BAŞLANGICI OLACAK 
CHP’lilerin Sarıyer’de yürekten CHP’li olduğunu haykırabileceği bir geleceği yaratmak için gerekli arzu, çalışkanlık, nitelik ve tecrübenin bizlerde var olduğunu tüm Sarıyer’e ispat edeceğiz. Sarıyer, CHP’lilerin aydınlık yüzleri ile ülkede partimizi iktidara taşıyacak yolculuğun yeni döneminde önder olacaktır.

Sevgi ve saygı çerçevesinde, partimize yakışır ağırbaşlılık içerisinde bir demokrasi şöleni olacağına inandığım kongremizin, CHP’yi ülkede de iktidara ulaştıracak yolculuğun başlangıcı olduğuna inancıyla tüm partililerimizin ve delegelermizin sağduyusuna güvenerek desteğini istiyorum.”

Bu haber toplam 9307 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT