Ali Genç yerel basını ağırladı

Ali Genç yerel basını ağırladı
Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’  dolayısıyla Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, Sarıyer Spor Kulübü tesislerinde düzenlediği kahvaltıda Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda; Sarıyer Spor Kulübü Basın Sorumlusu Erol Aydın, Futbol Şube Sorumlusu Salim Kain ve Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Bozkaya da yer aldı. Basının önemine vurgu yaparak gazeteciler gününü kutlayan Başkan Ali Genç, “Sarıyer’in geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde olmayız” dedi.

Yönetim olarak bir ayda 7 Milyon TL katkı verdik

Sarıyer Spor Kulübü ile ilgili basını bilgilendiren Başkan Genç, büyük bir borç yükü ile yönetimi devraldıklarını belirterek, yönetim kurulu ile birlikte bir aylık süre içerisinde 7 milyon civarında katkı verdiklerini söyledi.  Genç; “Bu parayı iddia ediyorum; son 25 senede hiçbir yönetim kurulu böyle bir parayı cebinden koymadı. Sponsorluk değil, bu bizim ak paramız. Helali hoş olsun Sarıyer için. Bizim amacımız burada gelip bir şeyler vermeden burada makam işgal etmek değil” dedi.

Erol Aydın: “Amacımız Sarıyer’i hak ettiği yere getirmek” 

Sarıyer Spor Kulübü Basın Sorumlu Asbaşkan Erol Aydın da kulüple ilgili değerlendirmelerde bulunurken, “Sarıyer’in marka değerini yükseltmek ve kulübü hak ettiği yere getirmek için Sarıyerliyim diyen herkesin katkı sunması lazım. Bu amaçla buradayız” dedi.

Sarıyer’e 4 yeni transfer 

Futbol Şube Sorumlusu Salim Kain ise yapılan transferler ile ilgili bilgi verdi. 7 futbolcunun gönderildiğini söyleyen Kain, “Belli mevkilere 4 tane iyi takviye yaptık. Sezonu iyi bir yerde kapatmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bu haber toplam 4346 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT