Ali Genç: Tüm adaylara eşit mesafedeyiz

Ali Genç: Tüm adaylara eşit mesafedeyiz
Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı ve Sarıyerli işadamı Ali Genç yaklaşan yerel seçimler öncesinde Sarıyer Manşet Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Dernek başkanı olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu belirten Ali Genç, “Bir adayın yanında veya karşısında olmamız mümkün değil. Biz Sarıyerli olarak Sarıyer’in menfaatlerine bakıyoruz. Hizmet veren herkese teşekkür ederiz“ dedi.

SASİDER olarak bütün adayları seçim yarışında eşit gördüklerini vurgulayan Ali Genç, “ Biz her şeyden önce demokrasiye inanan insanlarız. Dernek başkanı olarak bir adayın yanında veya karşısında olmamız mümkün değil. Ben bariz bir şekilde bir adayın veya bir partinin arkasında veya destekçisi olmam. Dernek başkanı olarak 5. yılım doldu. Bu süre içerisinde derneğimizi hep siyasetin üzerinde tuttuk, ‘SASİDER hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmasın’ dedik. 5 yılın sonunda da bunu bu şekilde görmek bizleri mutlu etti. Ben Sarıyerliyim, Sarıyer’in menfaatlerine, çıkarlarına bakarım. Ben her zaman iyiye ‘iyi’, kötüye ‘kötü’ derim. Adayları bende takip ediyorum inşallah en kısa zamanda açıklanan tüm projeler Sarıyer’e kazandırılır.

SARIYER’E HİZMET VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Sarıyer’e yapılan çalışmalarla ilgili de konuşan Ali Genç, “Sarıyer’de yaşıyoruz ve tabi ki Sarıyer’in tüm sorunlarına da duyarlıyız. İyi olan hizmetlerin hepsine defalarca teşekkür ettik. Sayın Şükrü Genç de iki dönemdir belediye başkanlığında Sarıyer’e önemli avantajlar sağladı. İyi şeyler yapanları saygıyla şimdi anabiliyoruz. Sarıyer’de büyük bir eksik olan belediye hizmet binası ve yanında modern bir kültür merkezi yaptı. Sarıyer’de berbat bir kültür merkezi ve nikâh salonu vardı. Şimdi yeni bir modern nikâh salonu ve kültür merkezi yapılarak Sarıyer’in hizmetine sunuldu. Buna kötü demek mümkün mü? Yine aynı şekilde Sarıyer’e çok güzel bir hastane ve Cumhuriyet Mahallesi’ne Ağız Diş Sağlığı Hastanesi kazandırıldı. Bunun için de Salih beye teşekkür ediyoruz. Hizmet veren herkese geçmişten bugüne kadar teşekkür ederiz” dedi.

MECLİS LİSTELERİNDE DENGE SAĞLANMIŞ

Siyasi partilerin meclis üyesi listeleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ali Genç, “Meclis üyelikleri listelerini orantı olarak ben yeterli görüyorum. Çok mükemmel değil ama listelerde bazı kriterlere herkes dikkat etsin diye uyarılarda bulunduk. Sarıyer’in gerçekleri var. Her kesim listelerde yer alsın dedik baştan beri. Ben özellikle hiçbir partide meclis üyesi pazarlıklarına girmedim. Bu bizim işimiz değil. Ama bize görüş sorarlarsa, hem kendi camiamız hem de Sarıyer adına kendi düşüncelerimizi aktarırız. Bazı siyasi parti yetkilileriyle paylaştıklarımız, paylaşamadıklarımız var. Bu onların takdiri. Bu ince çizgiyi biz Sarıyer Sivaslılar Derneği olarak koruduk. Listelerde yüzde 70’e yakın bir adalet sağlanmış, bundan da çok mutlu oldum” diye konuştu.

SASİDER kongreye gidiyor

Sarıyer Sivaslılar Derneği’nin Nisan ayında kongreye gideceğini de hatırlatan Ali Genç, “Ben hep hayatımda bir koltuğa fazla sarılınmaması gerektiğini düşündüm. Geçen dönem arkadaşlarımdan izin istemiştim ancak o zaman izin çıkmadı. Artık görevimi rahatlıkla bırakabileceğim bir arkadaşımın aday olması için elimden geleni yapacağım, kesinlikle ben aday olmayacağım. Yeni arkadaşlarımız çıksın istiyorum. Bizim bayrağımızı biraz daha yukarıya çıkarsınlar ve hiçbir siyasi partiden nemalanmasınlar bir kuruş da yardım almasınlar istiyorum. Bugün biz bir lira hiç kimseden yardım almadık. Kendi içimizde bu işi götürdük” dedi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 3062 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT