Ali Genç: ‘Gençlere şans vereceğiz ‘

Ali Genç: ‘Gençlere şans vereceğiz ‘
Ligin bitmesine 8 hafta kala durum değerlendirmesi için basın toplantısı düzenleyen Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, “Geride kalan haftalarda gençlerimize şans vereceğiz” dedi.

Asbaşkan Erol Aydın, Salim Kain ve İsmail Geçim ile birlikte Sarıyer’in ligdeki durumunu değerlendiren Başkan Ali Genç, yönetimi devraldıktan sonra yaşadıkları zorlukları ve önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izleyecekleri ile ilgili bilgiler verdi.  

Kalan haftalarda gençlerimize şans vereceğiz

 Başkan Genç, “Sezon başında maalesef kadroyu biz kurmadık. Yönetime geldikten sonra bir takım değişiklikler ve takviyeler yapsak da istediğimiz bir sonuç alamadık. Tabi takımın ruhu ile ilgili de bir durum. Hocamız Ekrem Al elinden geleni yapıyor. Önümüzdeki sezon da onunla devam edeceğiz. Puan sıralamasına baktığımızda düşme riskimiz yok. Amacımız playof oynamaktı ancak ondan da uzak bir durumdayız.  Bu yüzden gençlerimize şans vererek onları da değerlendirmek gibi bir isteğimiz var. Böylece hem altyapıdan yetişen gençlerimizi deneme imkânımız olacak, hem de yeni sezona hazırlık yapmış olacağız” dedi.

whatsapp-image-2023-04-04-at-18-26-26.jpeg

Borç içinde bir kulüp aldık

Mali açıdan borç içinde bir yönetim devraldıklarını belirten Başkan Genç, “Düşünün kulübün kazandığı kupalara haciz gelecek bir durum vardı. Birçok yere senetler verilmiş. Önceki yönetimlerin mali durumunu incelediğimizde nerdeyse sadece sponsor olan Yemek Sepeti’nin verdiği katkı ile kulüp dönmüş. Kulübü ve kişileri zor durumda bırakmamak için de konuşmak istemiyorum. Yeni yönetimimizle birlikte bu zor durumdan çıkmaya çalışıyoruz. Daha iyi noktalara geleceğiz. Çok iyi niyetli bir ekiple çalışıyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2023-04-04-at-18-16-14.jpeg

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda çalışmalar başladı

Basın mensupları ile birlikte geçtiğimiz günlerde inşaat çalışmalarına başlanan Yusuf Ziya Öniş Stadı’nı da inceleyen Başkan Ali Genç, “Stadımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kulübümüze lojistik anlamda desteğini esirgemeyen Sarıyer Belediye Başkanımız sayın Şükrü Genç’e de teşekkür ediyorum. Zekeriyaköy’deki tesislerimizin yapılması içinde belediye başkanımızdan gerekli girişimleri bekliyoruz” dedi.

 

 

Bu haber toplam 4697 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT