Ali Genç adaylığını açıkladı

Ali Genç adaylığını açıkladı
Sarıyer Spor Kulübü’nün önümüzdeki günlerde yapılacak olan olağanüstü kongresinde adaylığını açıklayan ilk isim işadamı Ali Genç oldu. 

“İki sene içinde Süper Lig’de olmalıyız”

Sarıyer’in yerel basını ile kahvaltıda bir araya gelen Genç, “Bu kulübü play-off’a taşıma hedefim var. Herkesten Sarıyer için taşın altına eline koymasını istiyoruz. 1.Lig hedefimiz çok kısa zamanda olmalı ve maksimum 2 sene içerisinde de süper lige çıkmalıyız. Sarıyer’e yakışan budur” diye konuştu.

Sarıyer Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Genç, basın toplantısında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarına eski yönetici ve sporculara teşekkür ederek başlayan Genç, “Sarıyer kulübümüzün olağanüstü kongre karara alması münasebetiyle Sarıyerli çok kıymetli gerek büyüklerimizden gerekse çok kıymetli isimlerden çok önemli ölçüde “Sen de olmalısın Ali başkan” diyenler oldu. Allah nasip ederse kongrede Sarıyerlilerin karşısına aday olarak çıkacağım” dedi.

aligenc1.jpg

“2. LİG SARIYER’E YAKIŞMIYOR” 

Sarıyer Spor Kulübü çok uzun yıllardır 2.ligde top oynamaktadır. Bu Sarıyer’e yakışmıyor. Sarıyer geçmişiyle ve seyircisiyle iddialı bir takımdır. Gerçekten her şeye layık olan bir semt takımıdır. Dolayısıyla bu takımın bugünkü olduğu yerde olması hiçbir Sarıyerli için mümkün değildir. Maddi manevi kim Sarıyer Spor Kulübü’ne destek olmak isterse dışarıdan muhalefet etmeden gelsin el ele verip Sarıyer’i şampiyonluğa götürelim. Kulüp üzerinden kişisel beklentileri olmayan yönetici arkadaşlara kapımız sonuna kadar açıktır. Bu anlamda güzel bir yönetim kurulu oluşturmak istiyoruz.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Sarıyer Spor Kulübü olarak kapımız herkese açıktır. Kimseye kapıyı kapatmıyoruz ancak spor kulüpleri gerçekten siyasetin olmaması gereken yerlerdir. Siyasetçileri dışlama gibi bir durum söz konusu değildir. Onlar da Sarıyer’e hizmet veriyorlar. Kulübümüzün kapısı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da, Sayın İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na da, Sayın Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e de sonuna kadar açıktır. Biz hepsiyle ağabey kardeş olmak istiyoruz. Kişisel dostluklarım hepsiyle iyidir ancak bugüne kadar hiçbir siyasi ile görüşmedim.

“BU KULÜBÜ PLAY-OFF’A TAŞIMA HEDEFİNDEYİM”

Allah nasip eder ve Sarıyer Spor Kulübü başkanı olursam Sarıyer’i basınıyla, Sarıyer’in saygıdeğer iş adamlarıyla yöneteceğiz, Sarıyerli cefakar kardeşlerimizle yöneteceğiz… Bunun için aday olduk. Kulüplerde ekonomik krizler zaman zaman olur. Biz bu krizleri yönetebilecek kapasitede bir başkan adayıyım. Dışarıdan yardım gelse de gelmese de bugün aldığımızdan daha kötü bırakmam. Bu benim Ali Genç sözümdür. Bu kulübü play-off’a taşıma mecburiyetimiz var. Herkesten Sarıyer için taşın altına eline koymasını istiyoruz. 1.Lig hedefimiz çok kısa zamanda olmalı ve maksimum 2 sene içerisinde de süper lige çıkmamız gerekiyor. 

SARIYER İÇİN HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

Sarıyer Spor Kulübü, Sarıyer’in en değerli markasıdır. Sarıyer’de hiç kimse spora yapılan yatırımı unutmaz. Hiçbir kapıya para dilenmek için gitmeyiz. Kimse böyle bir beklenti içinde olmasın. Ama herkesle çalışmak istiyoruz. Sarıyer için her şey daha güzel olacak. Herkes tribünlerde yerini alsın. “En büyük Sarıyer, şampiyon Sarıyer” diyerek play-off’a uçuralım.

aligenc2.jpg

Bu haber toplam 6226 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT