Ali Düşmez’e meydan okudu - VİDEO

Ali Düşmez’e meydan okudu - VİDEO
ALS hastalığına dikkat çekmek için başlayan buz kovası çılgınlığı dalga dalga yayılırken, Sarıyer’den de tanıdık isimler bu kampanyaya katıldı.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcıları Ahmet Karaman ve Hasan Cevahir buzlu su dolu kovaları başlarından aşağı dökerek meydan okudular. 

Cevahir, kulüp başkanlarına meydan okudu

İASKF Başkan Yardımcısı ve Kâğıthane Kulüpler Birliği  Başkanı Hasan Cevahir mesajında, Kâğıthane’deki Kulüp Başkanlarına meydan okudu.
 

Karaman, Sağlık Bakanı, Mehmet Baykan ve Ali Düşmez’e meydan okudu

İASKF Başkan Yardımcısı ve Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Karaman ise Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Ali Düşmez’e meydan okudu.
 
 
ALS NEDİR?
Amyotrofik lateral skleroz (ALS), aynı zamanda motor nöron hastalığı olarak da anılan, merkezî sinir sisteminde, omurilik ve beyin sapı adı verilen bölgede motor sinir hücrelerinin (nöronlar) kaybından ileri gelen bir hastalıktır.
 
Hastalık, merkezî sinir sisteminde, omurilik ve beyin sapı adı verilen bölgede motor sinir hücrelerinin (nöronların) kaybından ileri gelir. Bu hücrelerin kaybı kaslarda güçsüzlük ve erimeye (atrofi) yol açar. Ayrıca erken ya da geç hareketin birinci nöronu da hastalanır. Zihinsel fonksiyonlar ve bellek ise bozulmaz.

Bu haber toplam 5102 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT