Ali Düşmez TFF yönetiminde

Ali Düşmez TFF yönetiminde
Türkiye Futbol Federasyonu’nun asil yönetim kurulu üyeleri belli oldu. Yönetimde Sarıyer’in sevilen isimlerinden Ali Düşmez de yer aldı.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetiminin istifasından sonra boşalan asil yönetimin yerine yedek üyeler atandı. TFF’nin asil yönetim kurulunda, Sarıyer’de sporcu kimliği ile tanınan ve aynı zamanda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı görevini yürüten Ali Düşmez de yer aldı. Sarıyer Manşet’e konuşan Düşmez, “Spora yaptığımız hizmetler zaten ortada. Spora ve sporcuya faydalı hizmetler yaptığımı düşünüyorum. Sarıyer’in çocuğu olarak bundan sonrada üstüme düşen görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağım” dedi.

Yönetim toplandı
Öte yandan Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da, mazeret bildiren bir üyenin dışında diğer üyelerin tamamının katılımı ile toplandı. Toplantıda TFF Statüsü gereği, yedek üyelerden Sedat Artukoğlu, Asım Atmaz, Yemen Ekşioğlu ve Ali Düşmez yönetim kurulu asil üyeliklerine atandı. Yönetim Kurulu, gündeminde bulunan 52 maddenin tamamını görüştü. Görüşülen hususlardan sonuçlananların tamamı oy birliği ile karara bağlandı.

Düşmez, daha çok spora katkısıyla biliniyor
Daha önce 10 yıl gibi uzun bir sürede Sarıyer Spor Kulübü’nün de yönetiminde yer alan Düşmez, Yeniköy Spor Kulübü’nde de uzun yıllar başkanlık yaptı. Spora katkısı ile Sarıyer’in de sınırlarını aşan Düşmez, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı ve İl Genel Meclisi’nde de Spor Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürütüyor. Düşmez ’in 27 Şubat'ta yapılacak Genel Kurul toplantısında TFF’nin yeni yönetimine de girmesi bekleniyor. Ayrıca Ali Düşmez, Sarıyer Manşet Gazetesi Yayın Kurulu tarafından da 2011’de “Yılın Spor Adamı” seçilmişti.

Ali Düşmez'e Sarıyer Manşet Gazetesi olarak böyle önemli bir görevde başarılar dileriz…

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum