Ala Tesettür Farkında Yeni Sezon Abiye Modelleri

Ala Tesettür Farkında Yeni Sezon Abiye Modelleri
Ala Tesettür Farkında Yeni Sezon Abiye Modelleri

Ala Tesettür Farkında Yeni Sezon Abiye Modelleri

Özel tasarım ve zengin desen çeşitleri. Abiye modelleri ile davetleriniz daha gösterişli hale gelir. Özel elbiselerin bel kısımlarında zarif nakışlar ve payetler hakim. Güzel renk seçenekleri ve oldukça şık modeller. Kaliteli modellerin özel adresinde zarif ve büyüleyici abiyelere ulaşma imkanı.

Abiye Modellerinde Sezon Desenleri

Pul payetliler, yaka kısımları incilerle süslenmiş olan tarzları ile büyüleyici abiye modellerisizleri bekliyor. Çiçek motifler oldukça yaygın şekilde kullanıldı. Pudra tonlar bu sezon ağırlıkta. Pileli elbiseler ve tüllerden oluşan modeller. Arka kısmı düğmeli ya da gizli fermuarlı olanlar ile davetlerinizde oldukça rahat edeceksiniz.

Şıklığın Tamamlayıcısı Davetlerinize Özel Abiye Modelleri

Yeni modeller özellikle ikili takımdan oluştuğu gibi tek parça elbiseler de özellikle çok moda. Kendinden baskılı özel kumaşlar ise kıyafeti oldukça şık bir havaya sokuyor. Ceketli elbiselerin etek kısımları şifon, tül dantellerle birleştirilmiş. Uç kısımlarında gipür olan modeller ise sizleri zarif gösterir.

Abiye Şıklığında Yeni Tasarımlar

Abiye modelleri özellikle bu sezonda daha canlı tonlarda. Desenleri ise zarifliğinizi tamamlayacak şekilde. Düğün, nişan, davetlerinize özel seçimler. Modern ve klasik görünümler ile kendinizi çok şık hissedeceksiniz. Her yaş ve her bedene uygun özel kıyafetler. Kalitenin adresinde istediğiniz ürünü kısa sürede bulma imkanı.

Abiye Modelleri ve Sezon İndirimleri

Zarif ve estetik bir duruş. Prenses modellerin yanı sıra düz modeller. Hepsi birbirinden etkileyici motiflerde. İlginç yaka modelleri ve ince işlenmiş detaylar. Abiyenin güzelliğini hissedin. Kaliteli modeller ve özel tasarımlarla kendinizi tüm davetlerde harika hissedeceksiniz. Yaz ve kış ayına özel modellerin hepsi sizler için tek bir adreste ve marka kalitesinde.

Ala Tesettür ile giyimde yenilikler. http://www.alatesettur.com/Tesettur-Abiye-Modelleri-ve-Fiyatlari şıklığınızla kendinize yeni tarz yaratacaksınız. Uygun aksesuarlar ile tamamlanan kıyafetler ile büyüleyici güzelliğinizi sergileyin. Bedeninize uyan güzel modeller ve renkli desenlerden oluşan yeni moda. Birbirinden renkli tasarımlar ve sezona uygun indirimli kampanyalardan oluşan yeni model abiyeler ile bedeniniz daha formda görünecek. Özel kumaşlar ve ince nakışlar. Tüm modellerde belirgin desen çeşitleri. 

Bu haber toplam 9960 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın