Akkoyun'dan basın toplantısı

Akkoyun'dan basın toplantısı
Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Kulüp binasında gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Başkan Saffet Akkoyun, 4 maçta sadece 2 puan alarak sezona kötü başlayan Sarıyer Spor Kulübü ve kötü sonuçlar nedeniyle istifa eden Teknik Direktör Erdem Acar’la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Takımı geçici bir süre Lemi Çelik’in çalıştıracağını belirten Akkoyun, teknik direktör konusunda araştırmaların devam ettiğini söyledi.

Teknik direktör arayışlarımız sürüyor
Şuanda kamuoyunda ismi dillendirilen teknik direktörlerin gündemlerinde olmadığının da altını çizen Başkan Akkoyun, “Birçok teknik adamla görüşmemiz sürüyor. Kendiliğinden bize başvuranlar olduğu gibi, önerilenler de var. Biz, takımımızın performansını yükseltip, motivasyonunu sağlayacak bir teknik direktör transfer edeceğiz. Yaşadığımız tecrübeler bize her önümüze gelen teknik adamla çalışmamayı öğretti. Transfer edeceğimiz teknik direktör, takımın durumunu görecek, futbolcularla görüşüp, özelliklerini öğrenecek, bu takımın performansını artırabileceği konusunda görüşlerini belirtip, bize güven verecek, ondan sonra görevlendirme yapacağız. Olur, olmaz kişilerle çalışmak istemiyoruz. Biz taraftarımıza şampiyonluk vaat etmiyoruz, ya da teknik direktörden bizi şampiyon yapmasını beklemiyoruz. İyi bir takım olsun, seyircimiz güzel futbol izlesin yeter” dedi.



Borçların çoğunu ödedik, sadece 1,2 milyon TL borç kaldı
Kulübün eski yönetimlerden kalan borçlarının büyük kısmını ödediklerini ve şuanda kulübün sadece 1,2 milyon TL gibi bir borcunun kaldığını belirten Akkoyun, “Futbolcu alacaklarını da verdik. Ekonomik anlamda fazla bir gelir olmadığı için zorlanıyoruz. Kulübün her ay 300 Bin TL gibi bir gideri var. Yönetim kurulu üyeleri dışında kulübe destek sağlayan kişi ve kuruluş yok” dedi.

Kötü tezahüratlar Sarıyer’e maddi manevi zarar veriyor
Taraftarlara da seslenen Başkan Akkoyun, “Taraftarımızdan rica ediyoruz. Öncelikle küfürlü, kötü sözlerle tezahürattan sakınsınlar. Çünkü bu durum bizi maddi manevi sıkıntıya sokuyor. Yüksek miktarda cezalar ödüyoruz. Bunun yanında küfürlü tezahürat nedeniyle hanım seyircilerimiz maçlara gelmekten kaçınıyor, futbol meraklıları ailelerini stadyuma getiremiyor. Ayrıca sahadaki futbolcu da, sataşmalar ve aleyhteki tezahürat nedeniyle motivasyonunu kaybediyor ve bu da karşılaşmanın skorunu olumsuz yönde etkiliyor. Taraftarımızdan sahadaki oyunu destekleyici, oyuncunun motivasyonunu yükseltici, Sarıyer’in imajını olumlu yönde etkileyici tezahürat ve davranışlar görmek istiyoruz” dedi. Akkoyun, 17 Ekim Çarşamba akşamı Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenecek olan baloya Sarıyerlilerden destek beklediğini söyledi.

Basın toplantısına katılan Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Gökan Zeybek, Oğuzkan Yüksel, Kadir Demir, Hüseyin Kızıltuğ ile Genel Kaptan Faruk Yılmaz ve Kulüp Müdürü Şeref Ayer de gazetecilere belli konularda bilgi verdiler. 

Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT