Akkoyun: Geleceğe bakıyoruz

Akkoyun: Geleceğe bakıyoruz
Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yeni yönetimdeki görev dağılımını ve hedeflerini anlattı.

Akkoyun, “Geçmişte yapılanlar, artı ve eksileriyle yaşandı ve bitti. Şimdi önümüze bakıyoruz, neler yapabileceğimizin planlarını oluşturuyoruz” dedi.

Kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla yapılan kahvaltıya Başkan Saffet Akkoyun’un yanı sıra Başkan vekili Hakan Şengül, Genel Sekreter Hüseyin Kızıltuğ, Genel Kaptan M. Faruk Yılmaz ile Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökan Zeybek de katıldı. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz’ın da katıldığı toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Akkoyun, “2 yıl değil, 10 yıl görev yapmak için buradayız. Yönetim olarak hiçbir şekilde geçmişle uğraşmayacağız. Geçmişte yapılanlar, artı ve eksileriyle yaşandı ve bitti. Şimdi önümüze bakıyoruz, neler yapabileceğimizin planlarını oluşturuyoruz. Sarıyer Spor Kulübü ile Sarıyer halkını buluşturmak istiyoruz. Şampiyonluk hedefimiz iki yıl sonra olacak” dedi.



"Herkesin desteğini bekliyoruz"
Sarıyerlilik bilinci ile davrandıklarını ve yönetim olarak tek vücut halinde hareket etme fikrini savunduğunu belirten Akkoyun şunları söyledi: “Sarıyer Spor Kulübü, Sarıyerlilerin kulübüdür. Bizim için Sarıyerlilik kavramı da, burada doğup, büyümek değil, burada yaşayıp, Sarıyer için bir şeyler yapmaktır. Ayrıca semt veya mahalle ayrımı da yapmıyoruz. Sarıyer bir bütündür. Bu nedenle herkesin bizi desteklemesini bekliyoruz. İstediğimiz destek de sadece ekonomik değil, insanların her anlamda yanımızda olmasıdır. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşların hepsi başarılı ve değerli insanlar, elele verip, Sarıyer için çalışacağız.”

"Lemi için karar vermedik"
Lemi Çelik’le ilgili gelen eleştirilere de cevap veren Akkoyun, “31 Mayıs’ta sözleşmesi bitiyor. Lemi ile çalışmayabiliriz ama henüz karar vermiş değiliz. Bu konuda önümüzdeki günlerde karar vereceğiz” dedi. Akkoyun transferlerle ilgili de, “Bir dostum bana şu futbolcuyu al diye rica ederse onunla dostluğumu keserim. Bu iş rica ile olacak bir durum olamaz” diye konuştu. Transferlerle ilgili sorulara ise transfer komitesi oluşturduklarını çalışmalara bu şekilde başlayacaklarını söyledi.



Gökan Zeybek, “Sarıyer emin ellerde”
Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nda basından sorumlu olarak görev alan Gökan Zeybek ise, toplantıda yaptığı açıklamada, görev dağılımı ile ilgili bilgi verdi. Zeybek, “Yeni yönetim çok iyi bir vizyona sahip. Kulübün içinde bulunduğu durumdan çıkartabilecek bir yönetime sahibiz. Sarıyer Spor Kulübü emin ellerde, kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Her şeye çok pozitif ve olumlu bakıyoruz. Kulübümüzün kamuoyuna yeterli şekilde anlatılması, yapılan çalışma ve sportif faaliyetlerin duyurulması için basına gerektiği ve yeterli şekilde bilgi ve görsel aktaracağız. Bilgi edinmeyi kolaylaştıracağız” dedi.



YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIM YAPTI
Gökan Zeybek, Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak ilk toplantılarını gerçekleştirip, görev dağılımı da yaptıklarını belirtti. Görev dağılımının şu şekilde oluştuğu ifade edildi;

Saffet Akkoyun (Başkan), Hakan Şengül (Başkanvekili), Nurettin Çetinkaya ( As Başkan-İdari), Ünal Kaya (As Başkan-Mali), Ali Paşa İslamoğlu (As Başkan- Tesis, Sosyal ve Porje Geliştirme), Hüseyin Kızıltuğ (Genel Sekreter), M. Faruk Yılmaz (Genel Kaptan), Serkan Torun (Sayman), Mehmet Durmuşoğlu (Federasyon Temsilcisi), Cemal Göcen (İl Spor Müdürlüğü Temsilcisi), Kadir Demir (Amatör Şube Altyapı Sorumlusu), Adnan Bağrıaçık (Sağlık İşleri Sorumlusu), Muammer Akıncı (Dış İlişkiler Sorumlusu), Oğuzkan Yüksel (Taraftar Sorumlusu), Gökan Zeybek (Basın Sorumlusu)

Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan Transfer Komitesi’nde ise Başkan Saffet Akkoyun’la birlikte, Hakan Şengül, Nurettin Çetinkaya, Mehmet Faruk Yılmaz, Serkan Torun ve Kadir demir’in yer aldığı belirtildi.

Bu haber toplam 3947 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum