Akıl hocalarını Demircan’a kaptırdı

Akıl hocalarını Demircan’a kaptırdı
AK Parti’de İlçe Başkanı Salih Bayraktar, belediye başkan adaylığı için yoğun kulis çalışmalarını sürdürürken, Sarıyer’de teşkilat Ahmet Misbah Demircan’ın yanında yer almaya başladı.

AK Parti Sarıyer’de 22 Aralık’ta açıklanması beklenen başkan adayı için nefesler tutuldu. Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapanlar çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan üç dönem kuralına takılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Sarıyer’e kaydırılacağı kulislerde ağırlık kazanırken, yıllardır başkan adaylığı hayali kuran İlçe Başkanı Salih Bayraktar da yarışı bırakmıyor. 

Gelen bilgilere göre; Salih Bayraktar gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse AK Parti Genel Merkezi’nde tüm ilişkilerini devreye soktu ancak en büyük fireyi Sarıyer teşkilatında veriyor. Yıllardır Bayraktar’a hemşericilik adı altında akıl hocalığı yaparak Sarıyer teşkilatını ayrıştıran ilçe yöneticileri bile Ahmet Misbah Demircan’ın etkiliklerinde boy göstermeye başladı. Demircan’ın adaylığını banko görerek, meclis üyeliği listesi hesabı yapan ilçe yöneticileri de Beyoğlu Belediyesi’nde etkin olan isimlere ulaşmaya çalışıyor. Bu isimler Demircan’a Sarıyer teşkilatı üzerinde etkili olduklarının da mesajını veriyor. 

Ankara’ya yoğunlaşarak Sarıyer’deki hâkimiyetini Demircan’a kaptıran Bayraktar’ın bundan sonra nasıl bir strateji izleyeceği ise merak ediliyor.

Bu haber toplam 4380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum