Akif Başaran’la yollar ayrıldı

Akif Başaran’la yollar ayrıldı
Sarıyer yönetimi üst üste alınan yenilgilerin ardından kötü gidişe dur demek için Teknik Direktör Akif Başaran’la yolarını ayırdı.

Sarıyer Spor Kulübü Yönetimi üst üste alınan yenilgilerin ardından kötü gidişe dur demek için Teknik Direktör Akif Başaran’la yolarını ayırdı.

Grupbeyazmarti. com’un haberine göre; Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda takımın kötü gidişatını masaya yatırdı. Körfez Belediyespor maçı dahil olmak üzere ortaya konan futbol kalitesinin camiaya umut vermemesi üzerine Akif Başaran ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Çankırı Belediyespor maçında amatör takım görüntüsü çizen ev sahibi ekibin, kalemize iki kere gelmesine rağmen iki gol bulması ve Sarıyer'in bir varlık gösterememesi yönetim kurulunun bu kararı almasına neden oldu. Taraftarın Adıyamanspor maçı sonrası Akif Başaran aleyhine yaptığı tezahüratın bu hafta sonu oynanacak Bandırmaspor maçı ile zirve yapmasının da böylece önüne geçilmiş oldu.

Akif Başaran alacakları konusunda mutabakat sağlanmasının ardından resmi olarak yollar ayrılacak. Yeni Teknik Direktörün ismi ise yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında karara bağlanacak. Alınan bilgiye göre öne çıkan isimler arasında Kenan Gönen ve Mehmet Şansal yer alıyor.

Kaynak: www.grupbeyazmarti.com

Bu haber toplam 4143 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT