Akaryakıt tankerinin altında korkunç ölüm

Akaryakıt tankerinin altında korkunç ölüm
Sarıyer Ferahevler'de arıza yapan yakıt tankerini çalışır durumda tamir etmeye çalışan sürücü, feci şekilde hayatını kaybetti.

Talihiz olay, Sarıyer, Ferahevler Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi üzerinde yaşandı. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü yakıt tankerinin motorundan sesler gelmesi üzerine aracını sağa çekerek indi. Çalışır vaziyetteki yakıt tankerinin altına giren sürücü problemin ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda kıyafetlerini şafta kaptırdı. Sesler üzerine motorun altında birinin olduğunu gören çevre sakinleri sürücüye yardım etmek için seferber oldu. Bunun yanı sıra durum sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri şaft kısmında sıkışan sürücüyü çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri ise yaptıkları kontrollerde Sertan Demirci (34) isimli sürücünün hayatını kaybettiğini tespit etti.

Talihsiz sürücünün hayatını kaybettiği olayda polis ekipleri inceleme çalışmaları başlattı. Hayatını kaybeden Sertan Demirci'nin cansız bedeni ise morga kaldırıldı.

Bu haber toplam 5220 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT