Akademi mezunu otoparkçılar geliyor

Akademi mezunu otoparkçılar geliyor
İSPARK, otopark personeline yönelik mesleki eğitim ve kariyer gelişimini desteklemek amacıyla sürekli bir eğitim merkezi olan İspark Akademi’yi hayata geçiriyor.
Yaptığı başarılı çalışmalarla yurt içinde ve yurt dışında birçok kente model olan İSPARK, geliştirdiği eğitim modülü ile sertifikalı otopark görevlisi dönemini başlattı.

Otopark ve Ulaşım Hizmetleri Sertifikasyon Programı” üst başlığı ile hazırlanan eğitim modülü, “Otopark Görevlisi, Otopark Yönetimi ve Vale Sertifika Programı” olmak üzere 3 farklı programdan oluşuyor.
 
isparkic1-002.jpg
Uzman eğitimciler tarafından verilen; İletişim ve Halkla İlişkiler, İş Ahlakı Ve Etik Değerler, Kurum Kültürü, Temel Trafik Bilgisi ve Otopark Standartları, Otomasyon ve Park Teknolojileri Kullanımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, İşletme ve Denetim Uygulamaları, İleri Sürüş ve Park Teknikleri (Valeler İçin) derslerini gören personeller 40 saatlik bir eğitime tabi tutuluyor. Kursiyerler, program sonunda uygulanan elektronik sınav sonucuna göre ilgili sertifikayı almaya hak kazanıyor.

Kurulduğu günden bu yana, sektöründe liderlik vizyonuyla öne çıkan İSPARK’ın eğitim faaliyetlerine çok önem verdiğini belirten Genel Müdür Mehmet Çevik, “İspark Akademi, ulaşımın önemli paydaşlarından biri olan çalışanlarımızın mesleki eğitim ve kariyer gelişimini desteklemek ve daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Bu eğitimlerle personelimizi alanında uzman ekipler haline getirmeyi ve otoparkçılık algısını dönüştürmeyi hedefliyoruz.” dedi.
 
isparkic2-001.jpg
Uluslararası vizyonuyla alanında ön plana çıkan, aynı zamanda Avrupa Park Birliği (EPA) üyesi olan İSPARK, hâlihazırda yurt içi ve yurt dışında birçok belediyeye danışmanlık hizmeti veriyor. İspark personeline yönelik belgelendirme sürecini tamamladıktan sonra, kapılarını bu alanda eğitim almak isteyen diğer yerel yönetimlere de açmayı planlayan İspark Akademi’nin hedefleri arasında, başta ulaşım ve turizm olmak üzere özel sektöre yönelik sertifikasyon programları düzenlemek de yer alıyor.
 

Bu haber toplam 3075 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT