AK Parti'nin temayül yoklamasında sürpriz isimler

AK Parti'nin temayül yoklamasında sürpriz isimler
AK Parti’de meclis üyelikleri için temayül yoklaması yapıldı. Listeye sürpriz isimler girdi.
AK Parti’de başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte hareketlilik arttı. Belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyelikleri için çok sayıda başvuru bekleniyor. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tüm ilçelerde teşkilat içerisinde meclis üyelikleri ile ilgili temayül yoklaması yaptı. Sarıyer’de gerçekleştirilen yerel yönetimler toplantısında, Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Canarıkan, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez'in sunumlarının ardından teşkilat üyeleri sürpriz bir soruyla karşılaştı.
 
8 isim soruldu
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç’in de katıldığı toplantıda sürpriz bir şekilde meclis üyelikleri için temayül yoklaması yapıldı. İlçe teşkilatına “Kimleri meclis üyesi görmek istersiniz?” sorusu sorularak 8 isim yazılması istendi. Mevcut meclis üyeleri ise temayül yoklamasının dışında tutularak performanslarına göre değerlendirileceği belirtildi.
 
Temayülden bu isimler çıktı
Sarıyer’deki temayül yoklamasında AK Parti teşkilatından sürpriz isimler çıktı. Yapılan oylamada sırasıyla; Selçuk Bozkır, Abdullah Günaylı, Şevket Cankur, Salih Güzel, Mustafa Tosun, Mehmet Büyük, Çetin Kara ilk 7’ye girerken eşit oyu alan Buse Subaşı, Ömer İlboğa ve Osman Yılmaz ise 8. sırada yer aldılar.
 
AK Parti’de meclis üyelikleri için en az 250 başvurunun yapılması bekleniyor.

Bu haber toplam 5589 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT