AK Partililerden Salih Bayraktar'a tepki: Rakip istemiyor!

AK Partililerden Salih Bayraktar'a tepki: Rakip istemiyor!
AK Parti’de aday adaylık başvurularına son bir gün kala Sarıyer İlçe Teşkilatı’nda, İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın adaylara karşı mesafeli davranışı tartışılıyor.

İstanbul’daki tüm AK Parti İlçe Başkanları, belediye başkan aday adaylarının başvuru dosyalarını bizzat kendileri teslim alırken, Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın hiçbir adayın dosyasını almaması ve hiçbirine randevu vermemesi parti teşkilatı içinde tartışma konusu oldu.

Alınan bilgilere göre; AK Parti’de şuana kadar 5 kişi ilçe başkanlığına gelerek belediye başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu. Adaylar başvuru dosyalarını özellikle ilçe başkanına teslim etmek istedi. Telefonla randevu almak isteyen aday adaylarına randevu verilmedi ve müracaat sırasında Salih Bayraktar özelikle ilçe binasının dışına çıktı. Bayraktar’ın tepkisinden korkan ilçe yöneticileri de aday adaylarına mesafeli durdu.

"Rakip istemiyor"

İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yöneticilerin bu davranışına tepki gösteren partililer, “Aday adaylarının bolluğu partiye olan ilgiyi gösterir. Bu durum bir ilçe başkanı için sevindirici bir durum olmalıdır. Ancak Salih Bey bu durumdan rahatsız ve partide heyecan istemiyor. Küçük olsun benim olsun mantığı ile hareket ediyor. Halka nasıl tepeden bakıyorsa, aday adayı arkadaşlarımıza da öyle bakıyor. Ya da kendisi aday olmak istediği için rakip istemiyor” şeklinde yorumladılar.

ANKET

Sizce AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı kim olmalı?

Güvenlik Resmi      
Lütfen resimdeki kodu kutucuğa yazınız.

Sizce AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı kim olmalı?

Sizce AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı kim olmalı?

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6038 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum