AK Partili Hüseyin Coşgun Ferahevler’deki 18 uygulamasını sordu

AK Partili Hüseyin Coşgun Ferahevler’deki 18 uygulamasını sordu
Hüseyin Coşgun, Ferahevler'de yapılması merak edilen 18 uygulamasının 7 yıldır neden yapılmadığını sordu.

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Ferahevler’de merak edilen 18 madde imar uygulamasını belediye meclisine taşıyarak Belediye Başkanı Şükrü Genç’e 7 yıldır neden yapılmadığını sordu.

Bölgede oturan vatandaşların 7 yıldır buradaki çalışmayı merakla beklediğini vurgulayan AK Partili Coşgun, önergesinde şu ifadeleri kullandı; “Mülkiyet hepimizin ortak kutsalıdır. Bunun üzerinde kimsenin siyaset yapmamasını rica ediyorum. Ferahevler Mahallesi 388 ada 4 parselden 30 parsele kadar Yusuf Tülün'ün zamanında 18 uygulaması yapılmıştı. Bu konuda bir encümen kararı var. Encümen kararını uygulamamakta suçtur, ayrıca bunu da belirtmek istiyorum. Sayın Başkan, 7 sene önce 2009'daki seçim vaatlerinde, "Biz iktidara geldiğimizde halkı işin içine katarak, daha paylaşımcı ve halkın memnun olduğu bir 18 uygulaması yapacağız" demişti.  Biz 7 senedir bunun ne zaman yapılacağını bekliyoruz. Birçok konuda kendisini samimi bulmadığım gibi bu konuda da bulmuyorum. 388 ada 3.parselde şuan imalat başlamak üzere olan bir bölge var. Burada yeşil alan ve park alanında kalan vatandaşlarımız var. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu alandaki insanların sorunları çözülmedi. Bu konuda herhangi bir çalışmanız var mıdır?”

huseyin-cosgun-ic1.jpg

Zeybek; “CHP iktidarında uygulanmayacak” 
AK Partili Hüseyin Coşgun’un önergesine CHP Grupbaşkanvekili Gökan Zeybek cevap verdi. “Oralardaki yol artıkları, yeşil alan artıkları bu arazinin 60-70 li yıllarda vatandaşlara satan ailelerin elinde. Oradaki uygulamayı Başkanımız Şükrü Genç’in talimatı ile geri çektik, iktidarda olduğumuz sürece de o insanlar o haklarını orada yaşayanlara devretmediği sürece de bu 18 uygulaması Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında uygulanmayacaktır” dedi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 9256 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT