AK Partili Hicran Çelikyay belediyeye sordu

AK Partili Hicran Çelikyay belediyeye sordu
AK Parti Sarıyer Meclis Üyesi Hicran Hamza Çelikyay, Sarıyer Belediyesi’nin ihtiyaç olmamasına rağmen sürekli olarak söküp tekrar yaptığı sağlam parkları meclis gündemine taşıdı.

İhtiyaç olmamasına rağmen Yenimahalle Parkı’nda çalışma yapıldığını belirten Çelikyay, taşların kullanılabilir olmasına rağmen söküldüğünü ve sadece renginin değiştirildiğini söyledi.

PARKLARI HANGİ FİRMA YAPIYOR?
AK Partili Meclis Üyesi Hicran Hamza Çelikyay, eski halinden herhangi bir şikâyet olmamasına rağmen Sarıyer Belediyesi’nin Yenimahalle Parkı’nda çalışma yaptığını belirterek, düzenlemeyi hangi firmanın yaptığını sordu. Çelikyay önergesinde şu ifadeleri kullandı; “Yenimahalle Sahil Parkı yer döşeme taşları kullanılabilir halde olmasına rağmen Sarıyer Belediyesi tarafından mevcut hali sökülerek tekrar farklı taşlarla döşenmiştir. Söz konusu uygulama sırasında ağaçların kök çevreleri de düzenlemeye dahil edilmiş, ancak ağaç köklerine yakın olarak dökülen beton gelen tepkiler üzerine kaldırılıp, daha geniş yarıçap ile tekrar işleme konulmuştur. Parka yapılan bu uygulamada yeni olan bir düzenleme, taşların rengi haricinde söz konusu değildir. Sadece döşenen taşların renginin farklı olduğu görülmektedir. Eski halinden herhangi bir şikayet olmamasına rağmen park düzenlemesine neden ihtiyaç duyulmuştur? Düzenlemeyi herhangi bir yüklenici firma üstlenmiş midir? Sadece rengi değişen taşlar uygulaması Sarıyer genelinde diğer parklarda da yaygınlaşacak mıdır?”

Bu haber toplam 3872 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT