AK Partili Erhan Vergili, Gelecek Partisi'ne geçti

AK Partili Erhan Vergili, Gelecek Partisi'ne geçti
AK Parti Sarıyer’in kurucularından olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bağlılığı ile bilinen Erhan Vergili, partisinden ayrılarak Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’ne geçti. 

DAVUTOĞLU’NDAN SARIYER’E SELAM

Sarıyer’in sevilen isimlerinden biri olan Erhan Vergili, Gelecek Partisi’nin Türkiye çapındaki programlarına da katılarak, Davutoğlu’nun yanında yer alıyor. En son Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nın açılışına da katılan Erhan Vergili, Ahmet Davutoğlu’ndan Sarıyer’e mesaj göndermesini istedi. Videoyla Sarıyer’e mesaj gönderen Davutoğlu, “Rumeli’mizin kapısı, Anadolu ile Trakya’nın köprüsü olan Tekirdağ’ımız’dan; İstanbul’umuzun incisi Karadeniz’imizin gözdesi Sarıyer’imize selamlarımızı gönderiyoruz” ifadelerini kullandı. Davutoğlu’nun mesajını sosyal medya hesabından paylaşan Erhan Vergili çok sayıda beğeni aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KAPISINDA BİR AY NÖBET TUTMUŞTU

2002’de AK Parti’nin Rumelihisarı Mahallesi Kurucu Başkanı olarak görev alan Vergili, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarabya’daki konutunda bir ay boyunca nöbet tutmuştu.

vergili.jpg

Bu haber toplam 24477 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT