AK Parti'den Sarıyer Manşet'e ziyaret

AK Parti'den Sarıyer Manşet'e ziyaret
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, ilçe kongresinin ardından yeni yönetimi ile birlikte Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Sarıyer’in 7. Olağan kongresinde ilçe başkanı seçilen Halil İbrahim Kurşun, yeni yönetimi ile birlikte Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetemizin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz’a yeni yönetimini tanıtan Kurşun, Sarıyer’e hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını belirterek, “Kongremizden sonra ziyaretlerimize başladık. İlk ziyaretimizi de uzun zaman hukukumuzun bulunduğu sizlere, yerel basınımıza  yapıyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda hiçbir zaman körü körüne muhalefet olmayacak. AK Parti’ye yakışır bir şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

ziy-ic1-003.jpg

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Kurşun’a; AK Parti Sarıyer ilçe yöneticilerinden Yusuf Korkmaz, Erol Akkuş, Selçuk Kavaloğlu, İlhan Bal, Ümit Sanlav, Osman Kabil, Eda Öztürk ve Orhan Dağ da eşlik etti.

Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz bu nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

Bu haber toplam 13767 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT