AK Parti'den 'hoşgeldiniz' toplantısı

AK Parti'den 'hoşgeldiniz' toplantısı
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Büyükşehir Yasası kapsamında Sarıyer’e bağlanan Maslak-Huzur ve Ayazağa Mahallelerindeki sivil toplum kuruluşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

AK Parti’nin Ayazağa Bürosu’nda gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna Maslak, Huzur ve Ayazağa Mahallelerindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. İsmail Safi, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Milletvekili Dr. İsmail Safi, Türkiye’nin gündemine ilişkin bir konuşma yaptı. STK temsilcilerine İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Bülbül ise Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığınca hazırlanan bir sunum yaptı.

Özdemir, Sorunları tek tek not aldı
Sohbet havasında geçen toplantıda İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Milletvekili Safi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bu üç mahallenin sorunlarını dinledi. Bu üç mahallede yapılması gereken öncelikli hizmetleri tek tek not eden Başkan Özdemir, bu bölgede yapılacak olan tüm çalışmalar için elinden gelen tüm gayreti göstereceklerinin de altını çizdi. Özellikle Sarıyer’deki sağlık, eğitim ve ulaşım alanında gerçekleştirilen olumlu faaliyetlere değinilerek, bu faaliyetlerin bölgede de devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Önümüzdeki günlerde belediye işlemleri hariç, kaymakamlık ve diğer birimlerin Şişli’den Sarıyer’e yetki devirlerinin gerçekleştirileceği öğrenildi. Belediye ile ilgili yetki devri ise ilk yerel seçimlerden hemen sonra yapılacak.

Bu haber toplam 2446 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT