AK Parti'den güçlü liste!

AK Parti'den güçlü liste!
AK Parti Sarıyer’de oldukça güçlü bir listeyle seçime giriyor.

AK Parti’de İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilen meclis üyesi adayları listesinde, Belediye Başkan aday adayları arasında bulunan Sivaslı Av. Nurettin Çelik ile Trabzonlu Şems Çakıroğlu da bulunuyor. MHP’den AK Parti’ye geçen Şebinkarahisarlı Mimar Erol Akkuş ve yine Sivaslı Hüseyin Coşgun listede ön sıralarda yer alan isimler oldular.

Listede dikkat çeken bir diğer isim ise Kastamonulular arasında oldukça sevilen armatör Hamit Tomba bulunuyor.

 
AK Parti’de Sedat Özsoy’un kontenjan listesi:
 
1. Abdullah Erol Akkuş: Aslen Giresun Şebinkarahisarlı olan Erol Akkuş, başarılı iş hayatının yanı sıra çevresi ve hemşerileri arasında oldukça sevilen bir isim olarak biliniyor. Erol Akkuş’un AK Parti’ye büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor.
 
2. Şems Çaıroğlu: Aslen Trabzonlu olan Şems Çakıroğlu, Sarıyer’de birçok kesim tarafından oldukça sevilen bir siyasetçi olarak dikkat çekiyor. Belediye Başkan Aday Adayı olan Çakıroğlu, Yusuf Tülün döneminde de başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştu.
 
3. Yaşar Girgin: Aslen Karabüklü olan Yaşar Girgin, AK Parti’de ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Teşkilat içerisinde sevilen bir isim olan Girgin, aynı zamanda Sarıyer Fırıncılar Odası'nda yöneticilik görevini de yürütüyor. 

4. Halil İbrahim Akıncı: Aslen Rizeli olan Akıncı, Anavatan Partisi’nde İlçe Başkanlığı yaptı. Akıncı, Sarıyer siyasetinde oldukça sevilen bir isim. Sarıyer’deki Karadenizliler arasında da saygı duyulan bir isim olarak dikkat çekiyor. 
 
listebanner.jpg
 
Listeyi tanıtmaya devam edeceğiz

Bu haber toplam 18058 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum