AK Parti'den FİŞLEME yalanlaması

AK Parti'den FİŞLEME yalanlaması
Sarıyer Belediyesi resmi web sitesi ve yandaş medyasında yayınlanan asılsız haberle ilgili AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir basın açıklaması yaptı.

Sarıyer Belediyesi önünde yaşanan bir olay ile ilgili Sarıyer Belediyesi resmi web sitesi ve belediyeye yakınlığı ile bilinen bir yerel internet sitesinde çıkan haberle ilgili olarak AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir yaptığı açıklamada söz konusu haberi ve iddiaları kesin bir dille yalanladı. Özdemir açıklamasında, "Sarıyer Belediye Başkanlığı’da son zamanlarda Belediye hizmetlerinde yaşanılan usulsüzlüklerin üstünü örtmek ve yine yerel ve ulusal basında çıkan usulsüzlük iddialarını unutturabilmek adına söz konusu gazete aracılığı ile böyle bir organizasyonun içerisine girmiştir" dedi.

AK PARTİ SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN KAMUOYUNA;

30.08.2012 tarihli Sarıyergazetesi.com adlı internet sitesi üzerinden yayın yapan yerel basında “FLASH !FLASH! FLASH! AK PARTİ'LİLERİN, CHP'Lİ SARIYER BELEDİYESİ'NE GİREN HERKESİ FİŞLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI...” başlıklı haber içeriğinde açıkça AK Parti Sarıyer İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Özdemir, ve yine topyekün olarak AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığımız hedef alınmak sureti ile Sarıyer Belediye Başkanlığı binasına giren çıkanların fotoğraflarının çekilmek sureti ile fişlenmelerin yapıldığına dair asılsız ve tamamen mesnetsiz suçlamalarda bulunulmuştur.

Hatta sözde haberin içeriğini hazırlayan gazete suçlamanın da ötesine geçerek adeta mahkeme kurmuş, tanıklar dinlemiş, delilleri değerlendirmiş, yargılamayı gerçekleştirmiş ve mahkumiyet kararı da vermiştir.

Öncelikle açık ve kesin bir dille belirtiyoruz ki, söz konusu haber içeriği olay ile ilgili İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Özdemir’e ve İlçe Başkanlığımıza yönelik tüm iddialar asılsız olup, kabülü mümkün değildir. İddia olunan olaylarla ilgili uzaktan veya yakından hiçbir irtibatımız mevcut değildir.

Söz konusu gazete ve internet sitesinin AK parti Sarıyer İlçe Başkanlığımız’a karşı yürüttüğü olumsuz ve karalama ve yıpratma amaçlı yayın politikası tüm Sarıyer kamuoyunca gayet iyi bilinmektedir. Keza bu gazete Sarıyer Belediyesi'nin yandaş medyalığını üstlenmiştir.

Kendisine bağlı yandaş yerel medya oluşturan Sarıyer Belediye Başkanlığı’da son zamanlarda Belediye hizmetlerinde yaşanılan usulsüzlüklerin üstünü örtmek ve yine yerel ve ulusal basında çıkan usulsüzlük iddialarını unutturabilmek adına söz konusu gazete aracılığı ile böyle bir organizasyonun içerisine girmiştir.

Kaldı ki; haber içeriğinde sözde hizmetlerinin AK Parti tarafından engellendiğini her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de, İlçe Başkanlığımızı direk hedef alan suçlamalarda bulunduğu haber içeriğinden anlaşılmaktadır. Bunun nedeni ise, başarısızlıklarının ve belediyedeki usulsüzlüklerin üstünü karşı saldırı ile örtmektir.

Son zamanlarda Sarıyer’in kangren olmuş sorunlarına, başta mülkiyet sorunu olmak üzere, Derbent'te yerinde gerçekleştirilen dönüşüm, Sarıyer Maden Tünel yolunun açılması, hastane projeleri, marinalar, vb… hizmetlerin altına kararlılıkla imza atan ve Sarıyer halkının büyük teveccühüne mazhar olan İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulunun hizmetlerinin baltalanması ve kamuoyunda karalanması amaçlı yapılan bu haberi ve organizasyonu şiddetle kınıyoruz.

Sarıyer Belediye Başkanlığı ve söz konusu gazete arasındaki kirli ilişkiler kokan bu tertip hakkında İlçe Başkanımız gerekli hukuki girişimleri başlatacaktır. 

Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak hukuka olan saygımız nedeni ile işbu cevabımızda söz konusu gazetede yapıldığı gibi kamuoyu mahkemeleri kurup yargılama yapmadan tüm yasal haklarımızı saklı tutarak cevabımızı değerli Sarıyer halkına ve kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
AK PARTİ SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞI

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT