AK Parti’den Ayazağa çıkartması

AK Parti’den Ayazağa çıkartması
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın her hafta bir mahallede düzenlediği Cuma programının bu haftaki durağı Sarıyer’in çiçeği burnunda mahallesi Ayazağa’ydı. Yeni Sarıyerlilerden AK Partililere büyük ilgi vardı.

AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, Büyükşehir Yasası kapsamında Şişli’den alınıp Sarıyer’e bağlanan Ayazağa Mahallesi’ne çıkartma yaptı. Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte Cuma Namazını Ayazağa’da kılan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, namaz sonrasında mahalle halkıyla tanıştı. Mahallede esnaf gezisi yapan Özdemir, vatandaşlarla tanışarak kararın hayırlı olmasını diledi.



Ayazağa’dan Özdemir’e büyük ilgi
Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özdemir, TBMM’de yasalaşan bu kararın Ayazağa halkı için çok iyi olacağını söyledi. Mahalle halkının büyük bir çoğunluğun Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlanmasından memnun olduklarını söylemesi ise dikkat çekti. Birçok vatandaş Özdemir ve meclis üyelerine büyük ilgi göstererek, ilk tanışmanın anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.



Vatandaş karardan memnun
Bazı vatandaşlar yıllardır böyle bir karar beklediklerini söyleyerek, “Şişli ile Ayazağa arasında iki tane ilçe var. Şişli’ye bağlıyız diyemiyorduk. Çünkü Sarıyer’e daha yakınız. Bundan sonra daha iyi hizmet alacağımızı düşünüyoruz. Hükümetin mahallemizin sorunlarıyla daha çok ilgilenmesini bekliyoruz. Yıllardır beklediğimiz bu karardan memnunuz. Ayazağa halkı kimsenin bu kararı siyasi malzeme olarak kullanmasına izin vermeyecektir” diye konuştular.









Bu haber toplam 5009 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT