AK Parti’de yeni başkan Goncagül Güleş oldu

AK Parti’de yeni başkan Goncagül Güleş oldu
AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Kongresi’nde, başkanlığa Goncagül Güleş seçildi.
AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Kongresi, Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi’nde yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Partili Milletvekili Türkan Dağoğlu, eski milletvekillerinden Canan Kalsın’ın da katıldığı kongreye tek liste ile giren Goncagül Güleş, AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Başkanı seçildi.
 
Canan Kalsın ve Türkan Dağoğlu’nun ardından kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin önünde çok önemli bir seçimin bulunduğunu belirten Erdem, şunları kaydetti:
 
Erdem: “Eskiden yönetimler daha 3. Yıldan itibaren halkın karşısına çıkamazlardı”
"Ülkemizin geleceği ve gerekse AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı hizmetlerin kalıcılığı açısından önemli bir gün 7 Haziran. Güçlü teşkilatlarla seçime girmek istiyoruz, onun için de bu kongrelerimizi yapıyoruz. İktidarda 13. yılın içindeyiz. Siyasi partiler için uzun bir süreçtir. Geçmişte siyasi partiler, bırakın 13 yılı 3. yıl milletin içine çıkamazdı ama biz onurla, gururla, başarıyla bugün 13 yıl içerisinde halkımızla birlikte kongrelerimizi yapıyoruz.”
 
"Dünyaya model olan bir Türkiye var"
Türkiye'nin AK Parti'den önce her konuda dışarıdan model aldığını ifade eden Erdem, "Şimdi model Türkiye. 'Sağlık, kentsel dönüşüm, toplu konut, sosyal politikalar bunları Türkler nasıl yaptı?' diye dünya merak ediyor. Başbakanımız hafta içi Davos'taydı. G-20'nin lideri olarak projelerini anlatıyordu. Bugün Türkiye'yi temsilen hangi ekonomist yurt dışına gitse can kulağıyla dinleniyor. Türkiye yıldızlaşmaya, başarılarına başarılar katmaya devam ediyor" diye konuştu.
 
“AK Parti bir kadın teşkilatıdır”
Erdem, AK Parti iktidarları olarak siyasete itibar ve kalite getirdiklerini anlatarak, "Siyasete kadını kattık. Geçmişte siyasette kadının adı vardı ama şimdi kadının kendisi var. Bugün ' AK Parti bir kadın teşkilatıdır' dersem, abartmış olmam" dedi. Zira 3 ana kademeye baktığınız zaman, kadınlar kolunun yüzde 100’ü kadın.. Ana kademenin yüzde 30’u kadın. Gençlik kollarımızın yüzde 30’u kadın. Buyurun hesap ortada” dedi.
 
Konuşmaların ardından AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, eski ve yeni kadın kolları başkanlarını tebrik edip, plaket ve çiçek takdim etti.

Bu haber toplam 4600 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT