AK Parti'de son söz Ekrem Erdem'de

AK Parti'de son söz Ekrem Erdem'de
AK Parti’de nefesler tutuldu ve herkes Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in vereceği kararı bekliyor. Genel havaya bakıldığında ise Hüseyin Özdemir devam edecek.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yapılan temayül yoklamasının ardından bir taraftan ilçe başkanlığı için farklı isimler dillendirilmeye çalışılırken, bir taraftan da teşkilat üyeleri Ankara’daki AK Parti genel Merkezi’ni Hüseyin Özdemir’in görevine devam etmesi yönünde fax yağmuruna tuttu. Öte yandan belli çevrelerce ilçe başkanlığı için ismi dillendirilmeye çalışılanlar da Hüseyin Özdemir’in görevine devam etmesi yönünde çevrelerine görüş belirtiyor.

Temayül yoklamasını genel merkez değerlendirecek
Ayrıca istifaları alınan ilçe yürütme kurulu üyeleri ise AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ile toplantı yaptı. Dalkılıç, yürütme kurulu üyelerine temayül yoklamalarının genel merkez tarafından değerlendirileceğini söylediği öğrenildi.
 
Son sözü Ekrem Erdem söyleyecek 
AK Parti ilçe başkanı için son sözü Teşkilatlardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem söyleyecek. Şuanda tüm çalışmalar bu yönde yapılıyor. Sarıyer’deki kanaat önderleri, AK Parti mahalle başkanları ve birçok siyasetçi herhangi bir yanlışın yapılmaması ve Hüseyin Özdemir’in görevinde kalması için telefon ve faxlarla Ekrem Erdem’e ulaşmaya çalışıyor. Temayül yoklaması ve partililere bakıldığında Özdemir’in görevine devam edeceği yönünde bir hava hakim. 

Erdoğan Tozan çıkan haberleri yalanladı
Ayrıca bazı yerel gazetelerde Erdoğan Tozan’ın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’le görüşeceği yönünde haber çıkmıştı. Tozan, şuanda İstanbul’da olduğunu ve böyle bir görüşmenin doğru olmadığını söyleyerek haberi yalanladı.

Bu haber toplam 4199 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT