AK Parti’de meclis üyesi aday adayları tek yürek oldu

AK Parti’de meclis üyesi aday adayları tek yürek oldu
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte meclis üyesi aday adaylarıyla yemekte bir araya geldi.

İstinye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu. AK Parti’deki birlik ve beraberliğin kendisine daha da güç kattığını vurgulayan Sedat Özsoy yaptığı konuşmada hep birlikte çalışarak zafere ulaşacaklarını söyledi. Özsoy, “Benim için bu teşkilat listenin bir numarasıdır. Hepinize çok güveniyorum. Sarıyer’e hep birlikte hizmet edeceğiz. Tüm sorunları birlikte çözeceğiz” dedi. 

muic1.jpg

muic2.jpgİlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ise diğer partilerde yaşanan liste kavgalarına baktıkça, AK Parti teşkilatıyla gurur duyduğunu söyledi. Özdemir,” Diğer partilerde şuanda büyük liste kavgaları yaşanıyor. Bu kavgadan dolayı CHP seçime bile giremiyordu. Ama AK Parti, hamdolsun ki tüm Sarıyer’i kucaklayan bir liste çıkarttı. Memnuniyet en üst seviyede. Listede olsun, olmasın herkesle bu dava için beraber çalışıyoruz” dedi.
 
İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç ise, “Sarıyer’deki birlik ve beraberlik ruhu Sarıyer’i kazanacağımızın en büyük göstergesidir. Her şey çok iyi gidiyor. Aldığımız mesajlar çok olumlu. Hep birlikte bunu başaracağız” dedi.
 
Meclis üyesi aday adayları ise tek tek söz alarak seçim sürecinde adaymış gibi çalışacaklarının sözünü verdiler.

muic4.jpg
 
muic3.jpg

Bu haber toplam 4401 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT