AK Parti'de meclis üyeliği için bomba isimler konuşuluyor

AK Parti'de meclis üyeliği için bomba isimler konuşuluyor
AK Parti’de belediye başkan adayının belirlenmesinin ardından gözler meclis üyesi listesine çevrildi.

Çok sayıdaki isim listeye girmek için Ankara, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Sarıyer’de yoğun kulis çalışması yapıyor. AK Parti kulislerinde ise listeye girmesine kesin gözüyle bakılan önemli isimler geçiyor.

MEVCUT MECLİS ÜYELERİNİN ÇOĞU LİSTE DIŞI KALACAK

 Mevcut meclis üyelerinden Nurettin Çelik, Verda Yiğit, Hüseyin Coşgun ve Şevket Cankur’un yeniden liste şanslarının olabileceği bunların dışındaki isimlerin ise liste dışı kalacakları yüksek sesle dillendiriliyor.

YENİ LİSTE İÇİN KONUŞULAN DİKKAT ÇEKİCİ İSİMLER

Öte yandan yeni listeye girmesine neredeyse kesin gözle bakılan dikkat çekici isimler bulunuyor. Sarıyer Belediyesi eski İmar Müdürü Saim Kadıoğlu, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Turan, Sarıyer’in sevilen isimlerinden eski Belediye Başkan Yardımcısı Şems Çakıroğlu ve Ali Usta, TUSKON’a bağlı olan ve 15 Temmuz sonrası kapatılan Boğaziçi İşadamları Derneği Sarıyer Şube Başkanı Hüseyin Bilgin, bir önceki dönem Sarıyer Belediye meclisindeki sert muhalefetiyle bilinen AK Parti’nin önemli isimlerinden Cemil Özbalta, Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, eski meclis üyelerinden İsmail Bülbül ve Mehmet Çakır, AK Partili belediyelerin matbaacısı olarak bilinen ve ilçe binası olarak kullanılan yalının da tadilat ve kurulum aşamasında AK Partili belediyelerle koordinasyonu sağlayan Bekir Karakuş ve AK Parti Sarıyer Teşkilat Başkanı Hüseyin Cevhiroğlu’nun Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın listesine girme şanslarının bir hayli yüksek olduğu belirtiliyor.

Öte yandan AK Parti İl Başkanlığı’ndan da biri bayan biri ise genç olmak üzere iki kişinin seçilebilecek yerlerden listeye yazdırılacağı belirtilirken, Sarıyer Sivaslılar Derneği’nin de Salih Bayraktar’a bir isim önerildiği  Bayraktar’ın da kabul ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 6072 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
13 Yorum