AK Parti'de liste çalışmaları tam gaz

AK Parti'de liste çalışmaları tam gaz
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, kadrosunu oluşturmak için yoğun bir çaba harcıyor.

AK Parti teşkilatıyla sürekli istişarelerde bulunan Başkan Bayraktar, teşkilatın her kademesinden partililerle görüşerek yönetimini oluşturmak istiyor. Bu kapsamda Bayraktar’ın şimdiye kadar 300’den fazla kişiyle yüz yüze görüştüğü belirtiliyor.

 
Bayraktar son olarak yaptığı temayül yoklamasıyla teşkilata yönetimde kimi görmek istediklerini sordu. İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada teşkilat üyelerine 330 kişilik listede 15 isim işaretlemelerini istendiği belirtildi.

Demografik yapıya uygun bir yönetim oluşturuluyor

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Sarıyer İlçe Başkanımız Sn. Salih Bayraktar yeni kurulacak ilçe yönetimi için Sarıyer’de temsil kabiliyeti yüksek demografik yapıya uygun yeni bir ilçe yönetimi oluşturmak maksadı ile İlçe merkezimizde yoğun ve özenli bir çalışma yürütmektedir.
 
İlçe Başkanımızın kuracağı İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği için Mahalle Bşk. ve Yrd, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimleri ile 21.05.2014 tarihinde İlçe Merkezimizde kuruluşumuzdan bu güne kadar Sarıyer’ de siyaset yapan 330 kişiden oluşan teşkilat üyelerimizin isimlerinin yazılı olduğu listeden temayül yoklama yöntemi ile yeni yönetimde görmek istedikleri arkadaşları işaretleyerek sağlıklı bir yapıyı oluşturmak ve teşkilatların demokratik bir şekilde sürece dahil edilmesi amaçlanmıştır. 
 
İlçe Başkanlığımızın teşkilat çalışmalarını bundan sonra da Sarıyer kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Oluşturulan yeni yönetimle Sarıyer’imize Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden daha çok yararlanması için gayret sarf edecek, Sarıyer’imizi hak ettiği yere taşımak için genç dinamik bir teşkilat yapısı ile gece gündüz çalışacağız.”

Bu haber toplam 6191 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum