AK Parti’de kulisler hareketlendi! Yeni yönetime kim giriyor?

AK Parti’de kulisler hareketlendi! Yeni yönetime kim giriyor?
AK Parti Sarıyer, TİM Show Center’de yapılacak olan 6. Olağan kongresine hazırlanırken, Sarıyer’de kulisler hareketlendi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 1 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Maslak TİM Show Center’de yapılacak olan 6. Olağan kongresine hazırlanırken, Sarıyer’de kulisler hareketlendi. Mevcut yönetimden 5 kişi kalıyor, gerisi gidiyor. 

Merakla beklenen AK Parti Sarıyer İlçe Kongresine sayılı günler kala parti kulislerini hareketlendiren gelişmeler yaşanıyor. Mevcut İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın yeniden tek aday olacağı kongrede mevcut yönetimin büyük oranda değişeceği konuşuluyor. Bayraktar yeni liste üzerinde çalışmalarını sürdürürken, AK Parti’yi Sarıyer’de 2019 yerel ve genel seçimlerine götürecek olan yeni yönetimde yer almak isteyen çok sayıdaki isim ise lobi çalışması yapıyor. Yeni yönetimde Refah Partisi döneminde Sarıyer’de teşkilat başkanlığı yapan Mustafa Birinci gibi isimlerin de yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Kripto FETÖ’cülere dikkat!

Öte yandan 17-25 Aralık’tan sonra 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar Ferahevler’deki evini FETÖ’nün ablalarına tahsis eden ve milyonlarca lira vergi borcunu yine FETÖ’ye sildirttiği iddia edilen kripto FETÖ’cü bir iş adamının da yeni yönetime sızmaya çalıştığı belirtiliyor. AK Parti Sarıyer teşkilatı Salih Bayraktar’ın bu konuda nasıl bir tavır takınacağını merak ediyor.

Belediye başkan adayı kim olacak?

Bir taraftan ilçe kongresi için çalışmalar yürütülürken, bir yandan da AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkanlığı için Şükrü Genç’e karşı kimi aday göstereceği tartışılıyor. Teşkilatta ismi yoğun olarak geçen Şems Çakıroğlu’nun dışında yine Sivas kanadında Selami Uzun, Ali Turan ve Salih Güzel’in isimleri geçiyor. Bir yandan da “Salih Bayraktar’ın seçimlere 3 ay kala adaylık için istifa edeceği yerini ise yeni yönetimde görev vereceği Mustafa Birinci’ye bırakacağı” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6179 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum