AK Parti'de delege seçimleri tamamlandı

AK Parti'de delege seçimleri tamamlandı
AK Parti üyeleri, Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın 6. olağan kongresinde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için sandık başına gitti.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın 6. olağan kongresi için ilk süreç tamamlandı. Sarıyer’de binlerce AK Parti üyesi mahalle delegelerinin belirlenmesi için İBB Kültür Merkezi'nde oy kullandı.

İstanbul’daki tüm ilçelerde eş zamanlı gerçekleştirilen delege seçimleri saat 14.00’da başladı. Sarıyer’in tüm mahalleleri için sandıklar kuruldu. Mahallelerde daha önce oluşturulan listeler üzerinden oy kullanılırken, delege seçimlerine üyelerin ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı.

İlçe Başkanı Salih Bayraktar oy kullanırken sürecin tüm Sarıyer’e hayırlı olması temennisinde bulundu. Bayraktar oy kullanmaya gelen tüm partililere teşekkür etti. 18.00 de sona eren seçimlerde Sarıyer’in 400 mahalle delegesi de belirlenmiş oldu.

3 gün asılı kalacak delege listesi daha sonra onaylanarak kesinleşecek. Kongrenin ise Ağustos ayı sonları veya Eylül ayı başlarında yapılması planlanılıyor.

Bu haber toplam 3738 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT