AK Parti’de bomba kulis! Salih Bayraktar il başkanı mı oluyor?

AK Parti’de bomba kulis! Salih Bayraktar il başkanı mı oluyor?
Erdoğan’ın Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı sürpriz ziyareti önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti İstanbul İl Kongresi için de kulisleri hareketlendirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı sürpriz ziyareti önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti İstanbul İl Kongresi için de kulisleri hareketlendirdi. Parti içinde ve sosyal medyada Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın İstanbul İl Başkanlığı’na atanacağı konuşuluyor. AK Parti içindeki kulis bilgileri ile bilinen twitter fenomeni "Yahya Kaptan", Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sarıyer ziyaretinden sonra hesabında yaptığı paylaşımda mevcut İl Başkanı Selim Temurci’nin görevden alınıp yerine Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın atanacağını iddia etti. 

Yusuf Tülün’ün de ismi geçiyor

Ayrıca parti içindeki kulislerde Sarıyer eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün’ün de ismi son dönemde il başkanlığı için geçiyordu. Yine alınan bilgilere göre birkaç gün içerisinde AK Parti İstanbul’daki ilçe başkanlarını yeniden belirleyecek.

twitter-001.jpg

Bu haber toplam 10448 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT