AK Parti'de bayramlaşma coşkusu!

AK Parti'de bayramlaşma coşkusu!
Bayramın ikinci günü AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programına ilgi büyüktü.
Bayraklaşma programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem,“Sarıyer’i kazanacağız. Sarıyer’in demografik yapısına uygun en iyi liste ile Sarıyer’in karşısına çıkacağız” dedi.
 
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı’nın ikinci günü ilçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. Oldukça kalabalık geçen bayramlaşmaya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in yanı sıra, Belediye Başkan Aday Adaylarından; Şems Çakıroğlu, Av. Nurettin Çelik, Kazım Uğur Kızılaslan, aday adayı olması beklenen Sedat Özsoy, 2009 Belediye Başkan Adayı Mehmet Akif Şişmanoğlu, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve yüzlerce partili katıldı.

akbayram4.jpg
 
İlçe binasındaki yoğun kalabalığa konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Bugün bayramlaşma vesilesi ile bir araya geldiğimiz İlçe Binamız sizlerin de gördüğü üzere artık bizlere yetmemektedir. Sadece burası için söylemiyorum. Sarıyer genelinde de AK Parti'ye olan teveccühün her geçen gün katlanarak, genişleyerek büyüdüğünü çok rahatla söyleyebilirim. Bu genişleme her geçen gün daha da artacak. Artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bugün Sarıyer'de AK Parti'nin iktidarının ilan edildiği gündür" dedi. Başkan Özdemir’in konuşması dakikalarca alkışladı.
 
Erdem: “Muhalefet istismar siyaseti yapıyor”
İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç ve İstanbul Milletvekili İsmail Safi’nin bayram mesajının ardından söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise hem genel hem de yerel siyaset için önemli açıklamalar yaptı. Genelde ve yerelde tüm sorunların AK Parti tarafından çözüme kavuşturulduğunu belirten Erdem, muhalefetin çözüm siyaseti yapmadığını, sadece istismar siyasetin yaptığını vurguladı. 

Hani 3 ayda tapu veriyorlardı? 
Konuşmasında sözü Sarıyer’e getiren Erdem, “Her seçimde Sarıyer’in problemleri konuşulur ama çözmezler. CHP hani 3 ayda tapu veriyordu. Hani arabasının bagajında tapu bekletenlere ne oldu? Hiçbir şey yapamadılar, sadece sorunları istismar ettiler. Sarıyer'deki problemleri çözecek parti AK Parti'dir” dedi.

akbayram3.jpg
 
“Siz bir istediniz biz 3 tane yapıyoruz”
AK Parti’nin Sarıyer’e kazandırdığı hizmetlere de değinen Erdem, “Sarıyer'in temel sorunlarından birisi sağlık sorunuydu. Siz bizden bir tane güzle hastane istiyordunuz. Bakın siz bir tane istediniz biz üç tane yapıyoruz. İnşaatları hızla yükseliyor. Ulaşım da Sarıyer’in en büyük sorunlarındandı, metro Hacıosman’da, Sarıyerli artık tek biletle Tuzla'ya kadar gidilebilecek. Bakın tünelle Sarıyer merkezdeki trafik sorunu da büyük oranda çözüldü.

akbayram2.jpg
 
“Onlar hizmet istemiyorlar”
Biz hizmet üretirken, onlar Gezi olaylarında ne dediler; . 3. Köprüyü istemezük, 3. havaalanını İstemezük, Kanal İstanbul’u İstemezük, elektrik santrali istemezuk... Onlar hizmet istemez. Bu hizmetleri istemeyenlerin yabancı ülkeler olmasını anlarım Frankfurt, Paris bunu istemez. Belediyecilik değil gezi olaylarına destek verdiler. Böyle bir belediyeyi anlayamıyorum. Alınacak karar halktan yana ya o yüzden istemiyorlar. Halka rağen halkçılık yapıyorlar.

akbayram1.jpg
 
“En iyi kadro ile Sarıyer’in karşısına çıkacağız”
30 Mart sabahı İstanbul’daki belediye sayısını daha da arttıracaklarını söyleyen Erdem, “Sarıyer’i kazanacağız. Sarıyer’in demografik yapısına uygun en iyi liste ile Sarıyer’in karşısına çıkacağız. Sarıyer'in beğeneceği bir aday ve kadro ile halkın karşısına çıkacağız. AK Partinin mayası İstanbul'dur. AK Parti İstanbul'da mayalandı. Dolayısıyla biz İstanbullumuza, Sarıyer’imize dostlarımıza güveniyoruz” dedi.

Erdem teşkilata bir de şu mesajı verdi: “Teşkilattan kimsenin istifa etmesine gerek yok. Teşkilatta kim daha faydalı olacak. Halk kimi istiyor, zafere kiminle ulaşırız bunu iyi araştırıyoruz. Araştırmalarımız neticesinde teşkilattan bir arkadaşımız isteniyorsa biz de kendisine ‘istifa et bu görevi sana veriyoruz’ deriz. Her şey muhteşem gidiyor. Muhteşem bir teşkilatımız var. Başımızda Tayyip Erdoğan gibi bir lider, kadir şinas bir millet, seçimi AK Parti kazanmayacakta kim kazanacak" dedi.

akbayram5.jpg

 

Bu haber toplam 8612 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum