AK Parti TEK YÜREK!

AK Parti TEK YÜREK!
AK Parti’nin Sarıyer’deki aday adayı tanıtım toplantısına birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu. Salondaki herkes birbirine sarıldı, aday adaylarını ayakta alkışladı.
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı’nın talimatıyla bu ayki danışma meclisi toplantısını aday adaylarının tanıtımına ayırdı. İstiklal Marşı’ndan sonra İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in yaptığı birlik ve beraberlik konuşması Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nin toplantı salonunu dolduran yüzlerce kişi tarafından uzun süre alkışlandı.

adayadaylari4.jpg

Başkan Özdemir’in konuşmasının ardından toplantının divan başkanlığını yapan Mehmet Büyük de kısa bir konuşma yaparak seçim sürecinde herkesin tek yürek olması gerektiğinin altını çizdi ve salonu dolduran yüzlerce kişinin ağaya kalkarak en yakınındaki kişiye sarılmasını istedi. Büyük’ün talebi üzerine aday adayları ve salonu dolduran yüzlerce kişi birbirine sarıldı.

adayadaylari1.jpg
 
Sarıyer Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleşen toplantıya ilgi büyük olunca salon yetersiz geldi. Yüzlerce kişi toplantıyı ayakta izlerken, birçok kişide içeriye girmeye fırsat bulamadı. Divan Başkanı Mehmet Büyük, tüm aday adaylarına 5 dakikalık kendisini tanıtma süresi verdi. Herkese eşit mesafede olunması gerektiği duygusuyla hiçbir aday adayının konuşurken alkışlanmasını istemedi. Aday adaylarının tamamının birlik ve beraberlik sözü vermesi ise teşkilatta büyük memnuniyet yarattı. Toplantının sonunda tüm aday adayları ayakta alkışlandı. 

adayadaylari6.jpg
 
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç aday adaylarından sonra yaptığı konuşmada Sarıyer’deki birlik ve beraberlik ruhundan çok memnun olduklarını ve bu ruh devam ettikçe seçimi kesinlikle kazanacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ise “Bu fotoğraf seçimi kazandığımızı gösteriyor. Sarıyer’e hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

adayadaylari2.jpg

adayadaylari5.jpg

Bu haber toplam 5708 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT