AK Parti Sarıyer'in muhalefet anlayışı espri konusu oldu

AK Parti Sarıyer'in muhalefet anlayışı espri konusu oldu
Salih Bayraktar başkanlığındaki AK Parti Sarıyer Belediye Meclis grubunun muhalefet anlayışı, özellikle siyasetle ilgilenenler arasında espiri konusu oldu.

Meclis üyelerinin hemen hemen her meclis toplantısında Sarıyer’in sorunlarından çok, önemli gün ve haftalarla ilgili uzun konuşmaları meclisi izlemeye gelen Sarıyerliler tarafından alay konusu oldu. Toplantıda söz alan Ak Partili meclis üyeleri, Google’dan indirdikleri uzunca metinleri ilköğretim öğrencileri edasıyla okuyarak genel kültür bilgilerini yenileme fırsatı buluyorlar. Bu önemli günler; bazen avukatlar günü, bazen konut günü, bazen 23 Nisan, bazen de yerli malı veya öğretmenler günü olabiliyor.

AK Parti meclis grubunun bu ilginç muhalefet anlayışına ne CHP’liler, ne de kendi partilileri bir anlam veremiyor. CHP’liler AK Partililerin grup toplantısından geç çıkmalarına, “Kesin yine önemli gün ve haftalarla ilgili Google’dan bir şeyler indiriyorlar. Çünkü internet baya yavaşladı” şeklinde esprilerle takılırken, toplantıyı izlemeye gelen AK Partililer ise cep telefonlarından önemli gün ve haftaların tarihlerini takip etmeye çalışıyor. 

AK Parti meclis grubunun düştüğü bu durum sosyal medyada capslere de şu şekilde yansıdı.

Meclis Haftası AK Parti Sarıyer Meclis Üyeleri (temsili değil)

Bu haber toplam 7895 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT