AK Parti Sarıyer'den sıra gecesi

AK Parti Sarıyer'den sıra gecesi
AK Parti’nin mahalle başkanları, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in organize ettiği sıra gecesinde hem moral depoladılar, hem de birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

2014’te yapılacak olan yerel seçimler için sıkı bir hazırlık içine giren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı çeşitli organizasyonlarla moral depoluyor. AK Parti’nin Sarıyer’deki tüm mahalle başkanları, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri Kilyos’taki bir mekânda düzenlenen sıra gecesinde doyasıya eğlenerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Siyasetten uzak sadece türkülerin söylendiği, halayların çekildiği ve sıra gecelerinin vazgeçilmez lezzeti olan çiğköfte gibi yöresel ikramların sunulduğu gecede birbirinden renkli anlar yaşandı.

Geceye Milletvekili Hüseyin Bürge de katıldı
AK Parti İlçe Yöneticisi Adnan Güven, Urfa yöresine ait kıyafetleriyle ve söylediği barak havalarıyla geceye renk katarken, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ise hep birlikte halay çekerek gecenin tadını çıkarttılar. Sarıyer’den sorumlu AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’nin de konuk olduğu sıra gecesi geç saatlere kadar devam etti.
 
Özdemir, “AK Parti teşkilatı bir ailedir”
Gece boyunca çalışma arkadaşlarıyla sık sık sohbet eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, gecenin sonunda AK Parti teşkilatının bir aile olduğunu, birlik ve beraberlik içinde çalışarak Sarıyer’i yeniden kazanacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 3789 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum