AK Parti Sarıyer'de referanduma hazır

AK Parti Sarıyer'de referanduma hazır
Nisan ayında yapılacak olan referandum için AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı start verdi.

Anayasa değişikliğinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde onaylanmasının ardından, Nisan ayının başında yapılacak olan referandum için Başbakan Binali Yıldırım’ın "7 Şubat'ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum” sözlerinin ardından AK Parti Sarıyer teşkilatında hareketlilik başladı.

referandum-ic1.jpg

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından birçok mahallede yapılan danışma meclislilerinde yaşanan yoğun katılım dikkat çekerken, İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın Sarıyer’de “evet” çıkması için yoğun bir çalışma içinde olduğu öğrenildi. 

referandum-ic2.jpg

AK Parti kapı kapı dolaşıp “Cumhurbaşkanlığı Sistemi”ni anlatacak 

Referandum çalışmasında Sarıyer’in tüm mahallerinde kapı kapı dolaşıp “Cumhurbaşkanlığı Sistemi”ni anlatacak olan AK Parti’de, çıkacak sonucun 2019 yerel seçimleri için de bir hamle olarak değerlendiriliyor. Bu noktada çalışmalara hız veren İlçe Başkanı Salih Bayraktar, bir taraftan merkezi hükümet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıyer’de yaptığı yatırım ve projelerini anlatırken, diğer taraftan toplantılara özellikle milletvekillerini de davet ederek, teşkilatı yeni anayasa konusunda detaylı bilgilendirilmesini sağlıyor. Böylece referandum sürecinde cumhurbaşkanlığı sisteminin halka nasıl anlatılacağı da değerlendiriliyor.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6659 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT