AK Parti Sarıyer’de ilk aday Sivaslı

AK Parti Sarıyer’de ilk aday Sivaslı
Yerel seçimler için AK Parti’de aday adaylık başvuru süreci devam ederken, ilk müracaat Sarıyerli başarılı iş adamı, turizmci Metin Poyraz’dan geldi.

Aslen Sivaslı olan Metin Poyraz, büyük bir kalabalıkla AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na giderek aday adaylık dosyasını teslim etti.

Poyraz yaptığı açıklamada, aday gösterildiği takdirde Sarıyer’i CHP’den alacağını vurgulayarak, “Bugün büyük bir inanç ve kararlılıkla Türkiye’nin kaderini değiştiren AK Parti’den aday adayı oluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile parti yönetimimiz uygun gördüğü takdirde Sarıyer’de seçimi kazanacağıma ve AK Parti’nin bayrağını tekrar Sarıyer’in burçlarına dikeceğime inanıyorum. Sarıyer’in sorunlarını çok iyi bilen birisiyim ve bu sorunları çözecek projelerim var. Bu projelerle Sarıyer’i hak ettiği noktaya getireceğim. Aday adaylığımın partime ve Sarıyer’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

metin-poyraz-ic2.jpg

METİN POYRAZ KİMDİR?

Sivas’ın Kangal ilçesinde doğdu.

İlkokulu Kangal’da bitirdi. Kangal Çetinkaya Ortaokulu’na başladı. Ortaokul ikinci sınıftan sonra İstanbul’a taşındı. Ortaokulun devamını ve liseyi İstanbul Yaşar Doğu Lisesi’nde tamamladı. İTS Dil Bilimleri’nde İngilizce eğitimi aldı. 8 turu birincilikle bitirdi. Daha sonra Tekirdağ Turizm Okulu’nu kazandı. Bu okula müteakip profesyonel iş hayatına atıldı.

1995’ten itibaren çeşitli otellerde yöneticilik ve genel müdürlük yaptı. Daha sonra kendi otelini ve kendi şirketini kurdu. 17 seneden beri Akvaryum Otelcilik Şirketi’nin ortağı ve yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

metin-poyraz-ic1.jpg

Kuruluşundan beri Adalet ve Kalkınma Partisi’nin çeşitli etkinliklerine katıldı ve destekledi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya siyaseti üzerindeki tesiri ve dik duruşu kendisini etkiledi. Aktif olarak AK Parti’ye üye oldu.

Muhtelif yerlerde oteller açtı ve çalıştırdı. Bodrum’da butik otel açtı ve halen işletmektedir. İstanbul Boğazı Avrupa Yakası’nda muhtelif yerlerde apart otel ve butik oteller açtı ve işletmektedir.

Halen Sultanahmet’teki iş merkezinde profesyonel iş hayatına devam etmektedir.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6472 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
26 Yorum