AK Parti Sarıyer 'yalı'dan yönetilecek!

AK Parti Sarıyer 'yalı'dan yönetilecek!
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, ilçe binası için Sarıyer Merkez’de aylık 24 bin TL’ye 'yalı' kiraladı.

SARIYER MANŞET ÖZEL HABER

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı yaklaşık 8 yıldır bulunduğu Ferhaevler’den Sarıyer Merkez’e taşınıyor. Kongrenin de yaklaşmasıyla birlikte merkeze taşınma kararı alan AK Parti bunun için Mesarburnu caddesinde bulunan 4 katlı bir yalıyı kiraladı. Sarıyer Öğretmenevi’nin yanında bulunan yalıda daha önce Berk Dershanesi bulunuyordu.

Aylık 24 Bin TL kira ödenecek

ak parti sarıyer ilçe başkanlığıİlçe yönetiminden alınan bilgilere göre yalıya aylık olarak 24 Bin TL ödenecek. Önümüzdeki günlerde binada yapılacak olan tadilat çalışmalarının ardından taşınma işlemine başlanılacağı öğrenildi.

4 katlı binanın arka tarafında ayrıca geniş bir bahçenin de bulunduğu, bu alanında partinin çeşitli organizasyonları için kullanılabileceği belirtiliyor. Ayrıca binada yapılacak olan tadilatla geniş salonların oluşturulacağı ve teşkilat toplantılarının bu salonlarda yapılacağı öğrenildi.

Kongre süreci başladı

Öte yandan kongre süreci başlayan AK Parti’de İstanbul’daki ilçe kongrelerinin Aralık ayının sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor ancak ilçe kongreleri için henüz net bir tarih verilmedi. Olası bir erken yerel seçim için bu sürecin hızlanabileceği belirtiliyor.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 14301 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
10 Yorum