AK Parti Sarıyer kongreye gidiyor

AK Parti Sarıyer kongreye gidiyor
AK Parti Genel Merkezi, kendi teşkilatlarındaki FETÖ'cü kadroları ayıklamak için 2017’de yapılması gereken kongreleri erkene alıyor.

SARIYER MANŞET ÖZEL HABER

Alınan bilgilere göre; İstanbul’daki ilçeler önümüzdeki Kasım ayında kongreye gidecek.

15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası TSK, Emniyet, İstihbarat, Yargı ve Milli Eğitim başta olmak üzere devletin tüm kurum ve kuruluşlarında başlayan FETÖ’cü temizliğinin AK Parti teşkilatlarında nasıl yapılacağı da belli oldu. AK Parti Genel Merkezi partiye zarar vermeden FETÖ’cüleri ayıklamayı planlıyor. Bu kapsamda ilçe ve il kongreleri erkene alınıyor. Bu yöntemle örgütün siyasi ayağına da operasyon yapılmış olacak.

AK Parti İstanbul İlçe Kongreleri Kasım’da

İstanbul’daki ilçe kongrelerinin Kasım ayının içerisinde yapılacağı ve bu yönde hazırlık yapıldığı belirtiliyor. Teşkilatlar içinde görev alanlarının geriye dönük tüm ilişkileri ve referansları mercek altına alınırken, 15 Temmuz gecesi görevli olduğu ilçe dışında, başka bir ilde olan isimlerin de üzerinin çizileceği belirtiliyor. Öte yandan darbe tehlikesi geçtikten sonra eline bayrak alıp meydanlara çıkanların da tespit edildiği öğrenildi.

Kongre takvimi bayramdan sonra belli olacak

Kongre takviminin Kurban Bayramı’ndan sonra açıklanacağı ve ayrıca kongreye tek listeyle gidileceği ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi olacak isimlerin teker teker genel merkezin onayından geçeceği belirtiliyor.

Bu haber toplam 5822 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum