AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar oldu

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar oldu
Salih Bayraktar, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı olarak atandı.

Sarıyerli başarılı ve sevilen işadamı Salih Bayraktar, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'dan görevlendirilme yazısını alarak resmen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı oldu. Bayraktar’ın atanması AK Parti teşkilatında büyük sevinç yarattı.

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen teslimat töreninde İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, AK Parti Sarıyer teşkilatından Erol Akkuş, Murat Karataş, Sabri Avcı, Selçuk Bozkır, Salih Güzel ve Abdullah Akşahin gibi isimler hazır bulundu.
 
 
Salih Bayraktar yaptığı açıklamada, “Bu şerefli görevi bani layık gören başta il başkanıma, il başkan yardımcım olmak üzere bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sarıyer halkına ve AK Parti Teşkilatlarına teşekkür ederim” dedi. 

Görevin sorumluluk bilincini heyecanla gerçekleştireceğini belirten Bayraktar, “Sayın Başbakanımızın izinde AK Partili gönüldaşlarımızla ve halkımızla birlikte Sarıyerimize hizmet edip, Sarıyer'in de, Türkiye'nin hedef '2023 Vizyonu' içerisindeki büyümesine ortak olması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 
Bayraktar’ın her kesimi kucaklayacak, temsili kabiliyeti yüksek, Sarıyerlilik ruhu ön planda olan isimleri yönetime alması bekleniyor.

image-003.jpg

Bu haber toplam 15575 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT