AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı görevden alındı 

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı görevden alındı 
AK Parti İstanbul’da Sarıyer’in de aralarında bulunduğu 22 ilçe başkanını görevden aldı.

Görevden alınan ilçe başkanları önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongrelerine kadar görevlerine devam edecekler ancak kongrede yeniden aday olamayacaklar. İlçe başkanlıkları için yeni isimler belirlenecek. Haberin duyulmasıyla birlikte yeni ilçe başkanı için Sarıyer’de kulisler hareketlendi. Cevahiroğlu’nun yerine birçok isim geçiyor.                    

Cevahiroğlu’ndan açıklama    

 Sarıyer İlçe Başkası Hüseyin Cevahiroğlu da İl başkanlığının kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Cevahiroğlu açıklamasına; “Sevgili Sarıyerli kardeşlerim, hemşerilerim ve büyüklerim 7 seneye yaklaşan Ak Parti Sarıyer ailesinin çeşitli kademelerindeki aktif görevlerimi ilçe başkanı olarak yeni dönemde devam ettirmeme kararını aldım.

Aslında bu karar siyasete girdiğim ilk günün kararı idi. Hayatım boyunca iş disiplinine önem verdim. Bu yüzden yerel seçimler sonrasında hangi kademede olursam olayım görevimi genç ve doğru arkadaşlara devredeceğimi ilk başkanım Salih Bayraktar beye bildirmiştim. Eğer araya pandemi dönemi girmemiş olsaydı Nisan ayı gibi bu kongreler yapılmış ve yeni yönetim belirlenmiş olacaktı. Bir miktar gecikme ile de olsa kongreden sonra görev almayacağımı il başkanım, sorumlu milletvekilim  ve sorumlu il yönetim kurul üyesi kardeşimize de söylemiştim. Teşkilât ahlakı olarak bu güne kadar bekledim ve devam etmeyecek bir kişi gibi de davranmadım. 

Yerel seçimler sonrasında bu zor görevi yürütürken bizlere destek olan il Başkanım Sn Bayram Şenocak ve ekibine, sn milletvekilim av. Abdullah Güler'e, sorumlu il yönetim kurul üyemiz Sn İbrahim Kemal Tosun kardeşimize, meclis üyelerime, yönetim kurulumda görev yapan kardeşlerime, kadın ve gençlik başkanlarıma, mahalle başkanlarım ve tüm teşkilatlarıma canı gönülden teşekkür ederim.

Sarıyer eski kaymakamı Sn. Gürsoy Osman Bilgin ve şimdiki kaymakamımız Mehmet Özer ve kendisi gibi özel insanlardan oluşan kurum müdürlerine, hangi partiden olursa olsun kendini Sarıyerli hisseden hemşerilerime en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.

Esas teşekkürü bizi bu görevlere layık gören, oluşturduğu büyük ve güçlü Türkiye davasında bize de yer açan TC başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarına, Cumhur ittifakını en güzel şekilde yürüten MHP genel başkanı Sn. Devlet Bahçeli, ekibi ve Sarıyer teşkilatına ediyorum.

Allah rızasını gözeterek, halkın yararına iş yapanların işlerine kolaylık, bu hedeflerin dışında kalan ve farklı/kötü amaçları olanlara da yüce Rabbimden zorluk  diliyorum.

Kongreye kadar görevimi onurla taşıyacağıma, sonrasında dava eri olarak yerelde Sarıyer, genelde Türkiye Cumhuriyetine faydalı bir insan olma ve iyi insanlar yetiştirmek üzere çalışacağıma söz verir, sizleri Allah'a emanet ederim.” İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 42053 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT