AK Parti Ramazan’da neler yapacak?

AK Parti Ramazan’da neler yapacak?
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar yürütme kurulu ile birlikte yerel basınla bir araya geldi.
Geçtiğimiz günlerde yönetim listesini oluşturan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, yürütme kurulu üyeleri ile birlikte İstinye Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltı programında Sarıyer’in yerel basınıyla bir araya geldi.
 
basinic2.jpg
 
Kahvaltıya, Erol Akkuş, Sabri Avcı, İsmail Bülbül, Cemil Özbalta, Mehmet Çakır, Fatih Türk, Hüseyin Cevahir, Ayşe Usta, Sedat Kamburoğlu, Cengiz Tekin ve bazı yöneticiler de katıldı. Başkan Bayraktar yönetim listesi ve yapacağı çalışmalar ile ilgili bazı ilgiler verdi. 
 
Sarıyer’in dünyanın en güzel ilçesi olduğunu belirten Bayraktar, “Birlik ve beraberliğin güçlü olduğu Sarıyer’de hep birlikte el ele vererek çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Bayraktar, yaklaşan Ramazan ayı ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de ülkemize hayırlar getirmesini diledi. 
 

Sarıyer’de güzel işleri hep beraber yapacağız

Başkan Salih Bayraktar konuşmasında, “Genel Merkezimizin bize vermiş olduğu bu kutsal görevi tüm ilçe teşkilatımızla birlikte Sarıyer’e hizmet için harcayacağız. Bu vesile ile Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne ilçe başkanlarımız ve tüm ilçe teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz de AK Parti bayrağını daha sıkı tutarak daha yükseklere taşıyacağız. Bundan sonra ilçe başkanlığı olarak her kademedeki arkadaşlarımla birlikte Sarıyer’deki tüm gelişmeleri siz yerel basın mensupları vasıtasıyla halkımızla paylaşacağız. Ben çok iyi bir yönetim oluşturduğuna ve Sarıyer’de güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
 
basinic1.jpg
 

AK Parti gönül sofrasında Sarıyerlilerle buluşacak

Ramazan ayı programı ile ilgili de bilgi veren Bayraktar, 15 ayrı noktada sokak iftarlarıyla halka buluşacaklarını, ayrıca AK Parti teşkilatının 600 gönül sofrası ile ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarına konuk olacağını söyledi.
 
Ramazan ayının ruhuna uygun hareket edeceklerini belirten Bayraktar, “Soma faciası acısını yaşıyoruz. Komşu ülkelerimizde açlık yaşanıyor. Bu tür durumlar varken, biz İstinye Tersane alanında düzenlenen eğlenceli etkinlikler yerine gönül sofralarımız halkımızın yanında olmayı uygun görüyoruz” dedi.
 
Bayraktar toplantının sonunda basın mensuplarına teşekkür etti. 

Bu haber toplam 6086 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT