AK Parti İstanbul'da yönetime kimler girecek?

AK Parti İstanbul'da yönetime kimler girecek?
AK Parti İstanbul İl Başkanı Adayı Selim Temurci, 7 Şubat’ta yapılacak olan kongrede birlikte çalışacağı ekibi üzerinde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.
AK Parti İstanbul’da İl Başkanı Adayı olarak Selim Temurci’nin olacağının kesinleşmesinin hemen ardından çalışmalar hızlandı. 7 Şubat'ta Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak olan kongrenin büyük bir şölene dönüştürülmesi için özel bir ekip kuruldu.  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önemli mesajlar vereceği kongre, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin de startı olarak değerlendiriliyor. 

Bir tarafta kongre için hazırlıklar titiz bir şekilde organize edilirken, diğer tarafta merakla beklenen yeni il yönetimi üzerinde de istişareler devam ediyor. İstanbul’un birçok ilçesinden çok sayıda partili kongreye tek aday olarak girmesi kesinleşen Selim Temurci’nin listesine girmek için yarışıyor. AK Parti İstanbul’un yeni yönetiminde yer almak isteyenler partide görüşmelerini sürdürüyor. Sarıyer’den de çok sayıda kişinin listeye girmek için çaba harcadığı belirtiliyor.

Bu haber toplam 5581 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT